hejhopp

heeeeeejsaaaan aalla
blogghumör? nej
jag är på ett väligt-cp-och-konstigt-och-väldigt-mysko-humör just nu, vet inte vad det är men .. iaf. igår var vi (jag&julia) till kupolen, riktigt trevligt. köpte dock ingenting för jag var inte shoppingsugen (konstigt nog). men jag och julia virra runt där och skulle hitta dollarstore, men vi bara tappade bort kupolen och shit. men det är ju mig och julia vi snackar om, right? ehhe. sen kom vi hem och såg på film, då kom johan också, mysigt!
idag var det skola som vanligt, chill.. slutade 2. sen gick jag & marika hem till mig, sen cyklade jag (som jag alltid gör nuförtiden) therese & jullis till lugnet för träning. 3 timmar, jag är bäääst! naaaat. sen cyklade vi hem, i regnet. hahah fan vad kul det var, tihii. nu är man ren & har duschat, platt hår och perfekt volym, synd att skönhetssömnen förstör allt. apropå gurka. idag har jag nästan eldat upp hemkunskapsköket, glömde spisen på.. och GUUUNNN blev rätt arg.. hehe, + att jag och hk har blåbär i mikron.




vad jag saknar denhär tiden ... när allt var som vanligt

puss & godnatt // j.l.j

lördag, & jag är väldigt trött

hejsaaaaaan
natten asså <3
vaknade av mig själv (konstigt nog) klockan 9. låg kvar i sängen typ till kvart i 10. duschade & fixade mig. sen åkte jag, julia, jonte, fg & mami till lager 157. jag köpte 5par trosor, illgröna mjukisbyxor (asgrymt) och en halv tröja. hehe, jag & julia delade. den var fett mysig. ni kanske får se bild sen om jag orkar ta någon. sen åkte vi ner till stan & var där ett tag. sen gick vi hem, duktigt, och mina fötter verkääääääär! usch ja. ikväll ska jag&julia ha juliakväll, vi ska se på barnhemmet & mysa. nu ska mami hämta pizza åt oss, gott. vill träffa joihan ikväll också, kanske hinenr med dt :-) inge mer från mig, bloggar imorgon efter vi har vart på kupolen, yes.



jag tycker ni är dåliga på att kommentera! fy-
cHa0 // j.l.j

hejhej

tjena gottfolk
känner mig på helt åkej humör, livet leker liksom ?
idag var skolan som vanligt, förutom att minmarika inte var där.. men det läste sig tack vare jonte, du är bäst. sen kom elina på eftermiddagen å var i skolan ett tag, sen stack elina, julia, fg, josse, jonte, alex, daniel & jag till donken. hahah tjockt. det var väl kul, kanske kommer en bild sen. och nu snart kommer det massa gäster, det ska vara "verandaparty" här.. men line är här & då blire kul =) HAHAHHAHHA btw, nyss fråga en som heter anders wilma:
anders: vilka är det som sjunger den här låten då wilma? ( det var typ pippi )
wilma: det är slatan

ehheheehehhe, normal? ehm nej. menmen hon är ju för lik mig som alla säger ;-) iaf, så ska jag kanske träffa johan ikväll, senare.. det ska bli trevligt =) & imorgon ska jag, julia & fg (kanske jonte) till lager 157! hihi kul :-) och eftersom jag har mycket pengar blir det vääääldigt kul :-D har hört att det finns jeans där för 20 kr som egentligen ska kosta 700 ! bara för att en knapp är borta.. det tycker jag är bra. sen sover julia här, och vi ska kolla på barnhemmet =D men nu orkar jag inte skriva mer. det var "amanda" som undrade var j.l.j betydde, det står för julia linnéa johansson, mitt namn alltså.



pussssssss // j.l.j

kommer inte på någon rubrik

hejh
skoooooooola, boring men det funkade. vi hade orientering efter skolan i gläntan, fett tråk .. men jag var med jonte, så det vart kul, hihi har blivit as bra kompis med han nu! brabra det :-) sen var jag med alex x2, fg, julia & josse ett tag, innan träningen. kände mig väldigt hurtig som cyklade till lugnet, tränade 3 timmar, och cyklade tillbaka. hehehhe. duktigt. sen gick jag ut å träffa daniel, sen fg. och nu sover hon hos mig :-) fick det eftersom vi är ensamma inatt. scary eller hur ? mm jo. men nu ska vi sooooooooovah, skönt :-D
och lycka till marika i göteborg på friidrotten!

pues ! // j.l.j

orkar inte

helluu Ü
inte bloggat på .. några dagar, hehe säger förlåt för det. men det har hänt lite saker, + att det har inte precis vart mina lyckodagar dom senaste dagarna, fyfan. men annars har det bara varit skola... idrotts läxa, matte läxa å spanska läxa.. usch. men det är inte så farligt iaf.. imorgon  sover frida här, för det är bara jag hemma den nattem. hehu. men jag har inte mycket mer att säga..
men wilma skulle skriva sitt namn, här :  WILMA
ha det bra // j.l.j

vi tänker på dig ♥

såja

Dagens vill ha: nya kläder!!!!!
Dagens klädsel: jeansleggings, svart linne, rödrandig kofta
Dagens frisyr: platt, volymat, tuperat som vanligt
Dagens låt: sexy bitch
Dagens planer: dagen har typ gått redan, men kvällen.. f'g och kanske träffa johan? :-)
Dagens saknad: julia westring!
Dagens dummaste: mig själv får jag faktiskt erkänna...
Dagens misslyckande: min frukost!
Dagens drog: musik!
Dagens köp: n0thing ;-)
Dagens godis: choklad ih
Dagens humör: toppen, faktisk
Dagens citat: gårdagens, "om.. om är bra" eller "JAG VEEET!!!!! att ni vet!! att jag vet.." herkules!
Dagens roligaste: inte gjort mkt kul, men typ frida =)

fest igår

tjuuu
vaknade runt 11, efter en kul ikväll! fest hos felliii ju, hahah det var kul, & komiskt :-) hehe. idag har jag inte gjort mkt hittills, ska träffa frida senare, vi drar nog ner på stan trorjag, kanske ska köpa den där tröjan (som igentligen inte är så vääldigt speciell, men jag älskar den!) för 700 :-, vi får se ;-) inga planer för kvällen, blir kanske fg då också. & imorgon skola.. igen. men med marika klarar jag av det lätt. som sagt, min födelsedag blev bäst! här kommer bilder



snyggisar, felli jullan & klaris



anna, marika & jag hahhaha på topp



tilda & carro



fanny & sanna sötisar



haha folk



klara & jullan

tacl för en bra kväll!
ciao // j.l.j

14 år!

mina första minuter som 14 åring, spenderades med minmarika, johan och tobias, trevligttrevligt :-) nu ska jag&marika äta mat sen kommer massa folk på fika, eftersom jag fyller år. :-) jag har fått en bok, lacosteskor, 1400, + småsaker hittills. majs. ikväll blire party hos felicia, skoooj!! 
i'm happy! // j.l.j

detta fält måste fyllas i, blabla

hellu,
seeeeeeg dag i skolan, jaa? usch ja! men jag hinner typ inte blogga någonting nu .. jag och fg ska ju till hosjö och träffa felix och kolla på hans fotbollsträing, trevligt :-) och alex ska vi också träffa. nu ska vi bara typ äta varmamackor sen åker vi,
hare bra, // j.l.j

onsdag

hejsaaan
när väckarklockan ringde imorse kände jag att det var omöjligt att kliva upp.. men det gick. tack vare marika. så nu äre väl bara att vänja sig vid dom tiderna nu ..iaf. vi fixade oss & åt frukost & gick till skolan. 08.10 var vi i klassrummet. idag har vi typ bara pratat och gjort sammarbetsövningar, helt åkej. men imorgon börjar dom riktiga lektionerna! så jag ska nog lägga mig tidigt ikväll, och läsa sista sidan ur min bok.. hehe spännande :-) back to today, sen efter skolan cyklade jag & marika till stan, sedan hem. (fick sällskap av roddan dit). och sen åkte vi ner till hälsinggårdsbryggorna och tog lite mysiga bilder. hoppas marika skickar dom sen, så kan jag lägga upp dom.

dagens outfit
lila peaktröja
korta jeans shorts


morgondagens schema
matte
so
teknik
so
idrott


so två ggr på en dag, vad tänker man med? vill dom döda oss? mm det vill dom

have a majs life, // j.l.j

skola

tjauu
väckarklockan ställd på 08.13, skola. jag och marika fixade oss (noga) & åt frukost. sen klockan 10 var det samling i aulan. det var såå kul att träffa alla som man saknat och nytt folk! hehe, sen vart den skolan bara till typ kvart över 12.. sen såg jag och marika på herkules & ringaren i notre dame. haha vi är som vi är .. riktigt chill dag. kan tänka mig att resten av veckan (terminen) kommer inte att bli lika chill ... i sjuan var det en helvetesonsdag, men nu, så har vi en lyckomåndag. möjligtvis lyckotisdag också .. men det är inte alls säkert! vi har ju inte gått i skolan något.. bara sett schemat lix.. anyway, ikväll blir det att sova hos marika (igen), och imorgon börjar vi 08.10. jippey .. not. nu ska jag snart duscha och tvätta håret .. HAHAHHAHAHAH apropå gurka! idag i skolan när vi skulle hem.. var det massor av folk på skolgården, och jag och marika fick värsta hyper anfallet, vi garva som fan och skämde ut oss redan första dagen! hahhahah uschhh! menmen, thats us :-)

herkules (marika)
pegasus (julia)
h.k- jag ska springa 800 meter..
p.g- wow, hur många mil är det?


yes.
ha det braaaaa! // j.l.j

hejåhå

hej'
dagen innan skolstart, vad tyckerni ?
igår var jag med erika hela dagen, tränade lite och besökte även sveden. jätte längesen! 2 år sen ... erika sov här och vi hyrde film igår, bröllopsduellen. helt åkej film, rätt bra.  vaknade runt 11 halv 12. sen stack hon hem och skulle ner på stan. nu sitter jag och känner mig äcklig, ska duscha snart och tvätta håret. senare ska jag träffa min marika som äntöligen är hemma!! sen blir det mys med henne, sedan sover jag hos henne. och jag känner att man måste ha snygga kläder och bra hårdag imorgon första skoldagen, men vrfr? jo jag vet inte. men det ska bli kul att träffa alla igen! så det blir som vanligt kan man säga... det har ju förändrats en hel del nu under sommaren. och betyg + prov.. äsch det ska jag nog klara av :-) nya människor också .. hehe. anyway, nu ska jag göra ett ryck och ta mig ner föör trappan och in i duschen, trorni att jag klarar av det?
btw, ny design! min stil lixom
ciao! // j.l.j

hehehe



ja jag vet, jag har kul

TRÄNA!

hej bloggen, tjo bloggen, tja bloggen, tjena bloggen
vaknade av att frida smsade "lekparken om 10", så jag klädde på mig lite snabbt å tog cykeln till lekparken, där frida och lisa var. så vi satt där ett tag och snackade, om allt möjligt. sen skulle jag hem för jag skulle springa.. men då sa mamma att det inte är bra att springa varje dag om man är otränad.. (som jag är.. verkligen! men det blir andra bullar med det sen när gymnastiken börjar! eller bullar å bullar, höhö, ska vara lite nyttig nu jag) så jag ska springa varannan dag.. försöka iaf, nu när skolan böjar på tisdag, då blir det att börja i 8H. det ska faktiskt bli jätte roligt, för jag har saknat alla människor från skolan och klassen, och lärarna t.o.m. vi hade riktigt bra lärare! och våra absoluta fawo lärare, tomas & anna, ska vi inte ha längre. tomas slutar och anna har vi bara i matte .. bläh på det och alla prov nu i 8:an .. och betyg! aja, kommer nog gå bra.. men annars har jag inte gjort mkt idag, läst lite. boken är en evighet! men det är jag glad över, och sett på tv, MTV. rätt tråkigt jag vet, men jag hade inget annat för mig .. och det ända bra jag gjort idag är 200 situps. jag har träningverk i axlarna, benen & ryggen sen igår. hoppas jag får det i magen nu, det är så skönt ! hahah, det äre faktiskt... och då vet man att man har tränat bra. ska nog göra 100 till, sen ska jag duscha och fixa mig för vi ska på tjejmiddag hos hege och line sen. det ska bli riktigt roligt att träffa massa folk. men jag sover dock inte där .. och imorgon ska jag springa, lite styrka och vara med erika. känner mig verkligen som en träningsnarkoman, haha det är väl bra, eller?
love yah / j.l.j

twilight

hej allihopa!
såå, vad tycker ni om filmen twilight? jag tycker den är bra, inte superbra, men man blir så beroende! precis som man blir av böckerna. hihih, så därför kan man inte sluta älska den! och jag tror att det är bara edward man är beroende av, hehe :-D ska nog försöka läsa ut min bok ikväll :-)

och om ni inte sett filmen.. SEDEN! det är ett måste ju! och läs böckerna också!



puss! // j.l.j

fredag!

hejaaaan
vaknade ungefär halv 12 idag, slapp. men sen åt jag frukost och gick ut och sprang. rätt långt, men det var väldigt jobbigt. när jag kom hem tränade jag lite på studsmattan och gjorde styrkan. hehu, jag är duktig! sen hr jag bara slappat idag .. jag försöker få över lite bilder som jag tog idag också, men kamerasladden funkar typ inte! och ikväll ska vi passa wilma jag å hampus.. nu ska jag göra mat också, får se hur d går :-) slapp dag imorgon också, vet inte vad jag ska hitta på .. blir väl att träffa någon, hör av er? =)


ciao hade bra! // j.l.j


tjaaa

hejsöön,
nyss ätit. dagen har spenderats med line, vi har varit rätt lata .. men vi gick faktiskt till citygross från henne. det tycker iaf jag är bra gjort :-D igår var vi på middag hos dom, skojj :-) somnade .. jag vet faktiskt inte. men inte såå sent. och nu snart kommer alva hit, vet inte vad för kul vi hittar på men vi är ju bra på det ;-) och mja.. idag skickade jag över sms begränsningen.. igen, igen, igen, å igen &så vidare. så nu har jag inte gratis sms på typ 2 veckor.. rätt skönt ändå. och snart börjar skooooolan! 5 dagar kvar.. spännande, har saknat den =) haha "ofta man saknar skolan!!" men ja.. faktiskt så gör man det. h1h1, och snart har jag läst ut min bok, jag vet. seg julia. men jag har haft mycket annat för mig och den är väldigt tjock.. tycker jag iaf. imorgon blir det slapp dag, skönt.. sen ska vi passa wilma på kvällen. höhöh.. jap.
ha det bra // j.l.j

julia

tjobre
vaknade brevid julia klockan 8, alarm på telefonen. men vi gick upp 9, klädde på oss tog en varsin cykel ner till vårdcentralen. skulle ta spruta. gjorde rätt ont men julia höll mig i handen =) sen cyklade vi hem och åt frukost. vi har inte gjort spec mkt idag kan jag säga .. kollar på film och tjockat :-) ja, så kan det gå.. ikväll blir det lönnars på middag och jag sover där. har saknat line! orkar inte blogga mer nu, känns tråkigt.. höh.
hade majs // j.l.j


today it's .. måndag? tisdag?

hejhopp
blandar ihop dagarna nu känner jag, å det är ju trotsallt sista veckan på sommarlovet.. hmpf.
igår kom jag hem, (cyklande) från vika, vi hade riiiiktigt kul där! hihi :-) sen träffade jag fg, så hyrde vi film, the unborn, euue den var lite äcklig den.. frida hoppade till å kastade sin sked med glass på mig .. hehe. sen sov jag hos henne, å vi åkte in till stan idag. träffade min saknade julia!! sen åkte vi upp till mcdonalds och tog en glass, och sen blev jag väldigt illamående, så jävligt.. jag kunde inte enns gå så vi satte oss mitt där på parkeringen på marken och sen kom pappa och hämtade mig.. nu mår jag bättre och ska åka och kolla på julias match på kopparvallen klockan halv 8. julia sover här inatt, och är sen väldigt snäll å följer med mig imorgon och tar min andra spruta mot livmodershallscanser (STAVNING!?) .. nu ska jag äta. blir en kul kväll



puss  // j.l.j


lördag

chaachaaa
igår: vaknade typ 11, inga hemma. tremänningarna + familj + min familj hade åkt ner till roxnäs och kollat på poker runn och badat. jag åt frukost, gjorde lite styrka, läste å duschade. sen när dom kom tillbaka åkte vi ner på stan, trevligt. åkte hem åt mat, grillat + pomfritt. gott! eftermaten & spel hade vi vattenkrig, jag hade vattenslangen, jag vet inte vem som vann men jag antar att jag vann ;-) sen gick vi in och bastade+duscha. satte på twilight. läste, godnatt vid 1 för mig. vaknade vid 11 idag också .. gick upp och då skulle adde, madde, nettan och niklas åka.. tråkigt :-( åt frukost, och nu latar jag mig vid datan.. idag blir det att träffa lisa och emma! kanske ska åka och bada nånstans, eller lisas sommarstuga i vika :-D ska bli kul =)  här är lite bilder från igår
ha det BÄST // j.l.j



wilma, adde & jag




(haha) madde & nettan




wilma, madde & jag
(ursekta :-S)



höhööhöhööhööhö



varning: dra aldrig upp sånt här socker i näsan


friday

hellu,
blev väckt av att telefonen ringde, erika. slängde på mig kläder & bikini och åkte ner till hälsinggårdsbryggorna, där erika m. familj hämtade upp mig med "Malin". skönt väder! stek juh. vi var ute på sjön hela dagen, skönt! sen vart det hem. läste lite (som vanligt) sen kom tremänningarna andreas och madelene med föreldrar. kul =) so nu ska dom vara här hela helgen, skojigt. imorgon blir det roxnäs om jag orkar upp.. höhö. nu ska jag försöka vara lite sociala med friends på msn, men vi höres bloggis. å här kommer en nytagen bild


ciao // j.l.j

alva :-)

tjena bloggen
inatt sov fg här, riktigt mys :-) sen åkte hon rätt tidigt på morgonen .. :-/ sen vart det städ time, rätt åkej. det gick fort iallafall. sen skulle alva komma, men jag duschade & fixade mig sen åkte jag ner på stan och träffade henne. vi fick runt lite på stan å så .. sedan åkte vi hem till alva, hon packade för hon ska till hennes pappa. närmare mig? yes. jag cyklade hem sen, snart kommer hon hit :-) vi ska kolla på twilight, det skulle bli hennes överraskning för hon vill så jätte gärna se den :-D hehe. nu ska jag vara lite social med vännerna, och jag färgade och klippte mitt hår i tisdags, blev åkej men inte lika bllondt som jag tänkt mig.. aja naturligt iaf
btw, spotify är BÄST!
ha det bra // j.l.j

tierd

hejju
åh kul natt igen, vill inte avslöja ngt men kul! :-D med alva, å lite emmalisa&frida. vaknade typ 12. skulle till julia men jag mådde typ inte så bra, men nu mår jag bra å jag ska nog till hosjö nu :-) och ikväll blir det att följa julia på hennes träning å sen äte kebab, mys. tänkte träffa henne innan hon åker med frida till skåne.. aja, har inte tid att blogga. jag är iaf väldigt trött.. + att alla mina bilder på datan har försvunnit typ :-O bläh
puss // j.l.j

trööööött

tjabaaaaaaaaa
gårdagens natt tillbringades med alva ;) riktigt roligt!
inatt var den bästa och roligaste natten på väääldigt länge. jag, lisa, emma, frida och daniel tältade i hälsingberg. fyyyyfan vad kul! vi var typ i hela falun, haha! och när lala gick å lade sig klockan 6 på morgonen så fick inte jag plats i tältet, så jag var ute hela morgonen x) alltså, jag har inte sovit en sekund i natt. snacka om att jag är trött. + imorgon ska jag klippa mig och färga håret (blondt) klockan 9 på morgonen, på city frisörerna. och jag som brukar sova hela dagarna.. jag vänder på dygnet, verkligen... aja. alva kommer snart så ska vi väl ta det lugnt ikväll. mysigt. och imorgon åker min herkules bort igen.. bläh. nu ska jag äta. hoppas jag inte somnar på väg in till köket.. heh.
hejssvejs // j.l.j

hurtiga

hejsaaaan!
vaknade av att pappa väckte mig runt 12, fast han fick väcka mig 3 ggr.. sen smsade jag alva, så hon kom typ klockan 1. å nu har vi spotify på våran dator! det är skitbra. skaffa ;-) jag och alva blev tjockisar på volvo som vanligt. godis, powerking å cola. sen när vi kom hem, hade vi lust att vara hurtiga :-O så vi tog en cykeltur, först visste vi inte vart vi skulle men sen blev det avfart mot vika. vi hittade såklart inte dit så vi åkte till kniva och yrade runt, vi letade efter en sjö. men vi hittade ingen sjö så vi fick lov att fråga. hahah, det gick ju bra.. lr hur? ;-) hehe. till sist bestämde vi för att åka i uppförsbackar hela vägen hem, euuue. :-) men vi stannade å badade på vägen hem, det var riktigt skönt. men vi fick ju cykla hem i blöta kläder och utan skor :-S hahha. sen fixade vi mat, gjorde 50 situps och 50 fällknivar. dushcade å satte på "när lammen tystnar". den var riktigt bra, jag har sett den förut men den var bra ändå. vikken trevlig dag alva! =) nu ska vi dygna, men sssshhhhhh! säg inget till pappa :-D hahhahaha! får se om vi klarar det då ;-)
ha det lika bra som oss ! chao


 
// j.l.j  (& a.g.t.h )

en vecka

hej,,,,
en vecka utan bloggning var väldigt skönt. jag har latat mig riiiktigt mycket. kolalt på film, sovit, ätit, åkte buss.. men också tränat mitt styrkepapper, oooh jobbigt. ska försöka orka blogga nu, men jag vet inte om jag orkar.. det är så jobbigt att sitta med ansiktet riktat mot en dator, det är boring. nu är jag på sista twilight boken, den fjärde. den är så sjukt bra! lite seg just nu men ´jag vill inte att dom ska ta slut.. nu tänker ni säkert "men julia är inte en sån som brukar läsa". och ja ni har rätt, det är sant. inte likt mig. men böckerna är sjukt bra. läs dom! hoppar veckligen det kommer en 5a i september.. nog talat om böcker. minminmin h.k, herkules, marika, kom hem i tidags! blev att vara med henne senaste dagarna å vi gick på hatty potter och halvblodsprinsen. den var riktigt bra! igår sov frida&julia hos mig, jag somnade vid 6.. dom lite senare då. nu är klockan efter 12 å mitt huvud går trögt... på tisdag blir det klippning och färgning, julia ska bli blond :-) hihi. helgen ska jag väl ta det lite lugnt  antar jag .. träna lite kanske. + att frida och lisa kommer hem från spanien imorgon natt! :-O mmmmmåste trääffa dom! dom har säkert haft det riktigt bra, och är små pepparkakor förstår jag! själv får man väl använda brun utan sol för att komma ikapp.. men nej, jag litar inte på det. man blir säkert en morot. höhöhö. nu har jag riktigt ont i ryggen för att jag har suttit så länge, ska nog lägga mig i min nybäddade säng, i miutt nystädade rum med min bok :-) mys.
och ja, jag ska blogga mer!



2 veckor kvar av sommarlovet.. utnyttja tiden!
ha det zupär /j.l.j