I can wait forever

You look so beautiful today
When you sitting there it's hard for me to look away.
So I try to find the words that I could
say.
I know distance does'nt matter, but you feel so far away.
And I can't lie, everytime i leave my heart turns grey.

And I, I wanna come back home to see your face tonight.


Godnatt allihopa :-)

Nu har jag kommit hem från Daniel, mysig kväll med han, Kim, F'G och Julia! Såg inte så mycket av filmen.. Nu när jag tänker efter så kommer jag inte alls ihåg vad den handade om. Och nu har viruset i datorn försvunnit också! Förhoppningsvis.. Men eftersom jag knappt har sovit något för att jag somnade sent och gick upp halv sex i morse, och är väldigt trött, så ska jag nog gå och sova nu...


En liten bild med halva min nya tröja. Härliga färger må jag säga! :-)

Ni får sova gott och ha det så jätte bra alla!
Imorgon är det nyår och mer uppdatering kommer även då.
Godnatt

En bra dag och ett bra lov

Hej hopp humöret på topp!
Nästan i alla fall. :-) Nej men jag är glad och livet rullar på. Jag och F'G i Stockholm kunde inte blivit bättre, blev inte mycket shopping för min del, men det var kul. En tröja från Carlings 200:-. Kommer bild sen, när vi fått bort viruset från våran dator... Sitter på brorsans nu, och den har otroligt små tangenter så ett långt inlägg blir det inte. (Och ursäkta om det har blivit stav fel jag orkar inte kolla, och hinner inte heller för den delen!)
Nu ska jag till Daniel och kolla skräckfilm. JAG ÄLSKAR LOV!
Vi hörs!


Nyss 2a julafton. Imorgon = sthlm!

Tjoho!
Jag kom nyss hem från farmor och farfar. Vi hade som en liten andra julafton där, med god mat + paket. Jag fick ett bio kort laddat med 300kr, 500kr och en bok, Bara inte du av Katrina Von Bredow. Riktigt mysigt! Och jag lär nog gå och sova snart också, för jag ocg F'G ska nämligen till tidigt Stockholm imorgon! Jag har 700 kr att shoppa för, men vem vet om man behöver dom till något annat.


(Kusin Karin, Maria, kusin Gustav och Farfar.)


Pappa, vart tror ni jag har fått min snygghet ifrån?


Vi spelade julklappsspelet, roligt!


Mamma


Wilma. Ibland kan du faktiskt vara söt ♥




Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om vinterkylan...
Nu ska jag låta John Blond komma och ta mig.

PUSS ♥



Fototävling

Jag är med i en fototävlinghttp://fotowearbyjohanna.blogg.se Temat är valfri bild 2009.
Här är min bild.



Nikon d3000 + ett brett leende

Glada miner framför datorskärmen här hemma! Jo jag är på topphumör! Och det konstiga är att jag har ingen direkt anledning.. Men det skadar ju inte att vara happy :-) Nu har jag en Nikon d3000. Och jag var första offret för den. Hittills tycker jag att den är jätte bra! Och det kommer jag nog tycka ett tag till. Men jag måste spara ihop pengar (igen) till ett nytt objektiv. Men kameran är att rekomendera!









Julia Linnéa Johansson

Jag hoppas ni har ett bra lov och att ni har lika stort smile inom er som jag =)





Söt video....

HEJSAAAN!
Sitter här med min tvilling Julia, vi ska snart till lugnet och kolla på innenbandy. Senare idag kanske jag ska köpe en ny kamera! Blir nog en Nikon d3000, hoppas den är bra.. Den kostade bara 3990:-.´

Här är min otroooligt söta lilla syster som har gjort den här videon till mig :')


Produkterna jag använder till mina naglar

Hej!
Jag har fått mycket kommentarer om mina naglar. Och alla frågar "Hur kan du ha så långa naglar?" eller "Hur kan dom vara så hårda och fina?". Det gäller att sköta dom rätt och ha rätt grejer. Mina naglar kan man säga att jag har ärvt av min mamma, hon har också långa och väldigt starka naglar. Men man måste ju inte vara släkt med mig för att ha det!

Här är produkterna jag använder. Men det finns så mycket mer!

Grunderna är nagellacksborttagning, sax/nagelklippare och nagelfil(ar).
(Jag tror dom flesta har det där hemma)




 
Dom här grejerna behövs för att få fin form och fina kanter på naglarna.



Du kan ha färgade naglar...
(Här är några av mina favorit färger av mina nagellack.)



Och man kan ha lite mer naturliga naglar. Om man använder sig av Fransk manikyr så blir naglarna naturligt fina. Du målar först på underlacket (det ljusrosa), sedan kan du använda dig av vitt nagellack eller French liner längst ut på naglarna. Det väljer man själv, men jag föredrar pennan. Och till sist överlacket (det genomskinliga). Klart.




Och till sist, min favorit, dekorationen. Små färgade/silvriga stenar i olika former. Du kan göra mönster med dom eller bara dekorera lätt. Super enkelt! En lätt instruktion hur man gör: Medans nagellacket/överlacket inte har torkat sätter du på stenarna. När det torkat, så lägger du på ett lager med överlack och låt det torka, ORDENTLIGT!

Här är några av mina resultat. Ursäkta bildkvalitén...







Sådär. Om ni provar själva ska ni se att det blir hur bra som hälst!
Speciellt om ni använder rätt produkter. :-)



Missing you

Every time I think of you,
I always catch my breath
I’m still standing here, and you’re miles away

And I wonder why you left
And there’s a storm that’s raging
Through my frozen heart tonight

I hear your name in certain circles
And it always makes me smile
I spend my time just thinking about you

And it’s almost driving me wild
But it’s my heart that’s breaking
Down this long distance line tonight


Jag är på väg hem, och vad händer på nyår?

Familjen Johansson + packning i en bil på väg hem till Falun. Wonderful, NOT! Menmen, vi har en dator med spotify då funkar det alltid. Om man inte har en hungrig och sur pappa som kör. Nu har vi nyss ätit på McDonalds, onyttigt men det är inte ofta man äter där. När jag kommer hem ska jag packa upp och ta en skön dusch i våran egna dusch som jag har saknat. Kvällen har inga planer hittills..

Vad gör alla på nyår? Jag tycker att alla ska skirva sina planer, det är alltid roligt att veta! :-)


Nu har jag lagt till en ny kategori också, Texter, där jag bl.a kommer att skriva både korta och långa texter som är meningsfulla. På både svenska och engelska. Kanske från någon låt, ett motto eller kanske bara det jag komer på själv.


Jag mår bra

Tjohej
Ännu en dag i backen med snowboarden på. Gick lika bra idag kan jag säga! Något kallare idag, men det märktes knappt. Tyvärr så vaknade jag och var riktigt förskyld! Jag trodde att jag inte skulle klara mig upp ur sängen.. Och att vara ute i snön är kanske inte det bästa om man är sjuk. Men nu proppar man i sig halstabletter och livet känns bra ändå. Det här är sista kvällen i Sollefteå, imorgon åker vi hem till saknade Falun. Jag måste erkänna att jag saknar många där hemma...
Vintern gör så att naglarna blir sköra. Ett litet tips för er som har långa naglar: Låt dom inte bli för långa, då går dom bara av. Själv sitter jag här med i stor sett alla fingrarplåstrade och träningsverk i hela kroppen, men visst kan jag le för det.

Ursäkta bildbristerna i mina senaste inlägg, har tyvärr ingen kamera sladd just nu! Ni får nöja er med ord och meningar så länge.

Hoppas ni mår lika bra som jag.


Jag gör framsteg

Nyduschad och har nyss ätit julmat med familjen. Jag är inte en sån som tycker om julmat direkt, äter kanske en macka och några köttbullar.
Några av dagens timmar slösades bort i sängen. Men resten av timmarna var jag och min bror i Sollefteås slalom backe. Men jag åkte snowboard, första gången i år.. Och förra året åkte jag bara två gånger. Och jag är nöjd med dagens insatser! Gick riktigt bra, och lilla fega jag vågade mig på hoppen också. Gick bättre än vad jag hade tänkt mig. Ikväll ska jag fortsätta att träna på att spela piano, det går frammåt faktiskt! Och jag som knappt kan läsa noter... Och så får vi se om det går någon bra film på TV, förutom Konungens återkomst.

Hade bra!


24/12 - Julafton

Sitter här i min säng i Sollefteå med brorsans nya julklapp i knät och surfar. Yes han fick en dator. Lite smått avundsjuk faktiskt om man ska vara ärlig. Men jag fick 3500:-, 2 böcker (Bl.a en som stärker självförtroendet), massa nagel fixar stuff, en ny parfym av min favorit och strumpor. Av pengarna funderar jag på att köpa en kamera.. Kanske en systemkamera Nikon d60? Verkar bra!
Nu ska jag gå och vara lite social med familjen.. En helt vanlig julafton med Kalle anka, julgodis och en stund i kyskan, mysigt tycker jag! Även fast jag är en antijul person.

GOD JUL ALLIHOPA!


2012



Filmen var bra. Den var lite så där smått obehaglig, jag blundade rätt ofta. Det var inte äckligt eller något, bara hemskt. Och det var mycket "under vattnet" i slutet, fobi, så jag blundade. Anders sa att jag missade halva filmen.. Men den var värd att se!

Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna, sedan sova.
Imorgon åker jag och min familj till Sollefteå (Mormor och morfar). Vi ska fira jul där..
Jag hör av mig.


Bio!

TJO
Nu ska jag gå till OKQ8 och lämna tillbaka filmen.. Brrr. Det är riktigt kallt ute.. Sedan tar jag och Anders (förhoppningsvis Gidde också) bussen in till stan och går på bio. 2012 blir det ikväll.
Nej nu ska jag börja packa lite innan jag går.
Pusshej!


Sötis Alva.

Och jag vill ha en ny kamera (!)


HAHAHA



He's amazing.
HAHAHA. Kolla och lyssna, han är sjukt söt :')

Dagens OTROLIGT roliga sysslor..

Tjahejhejtja
Tänkte inte skriva speciellt mycket nu.. Har inte direkt tid. Som ni ser har jag inte gjort mycket idag utav det som jag ska göra. Ska hinna med att gå på bio och packa ikväll också..



(Bilder på Alva kommer sen)




Nu, film.

HEY!
Nu ska vi se på film och poppa popcorn, en skräckis. Får se om den är bra.



Hehe. Kanske laddar upp mer bilder på min Alva sen.


Ny design!

Ny design nu. Hoppas inte allt för många kollade bloggen när den var så ful medans jag ändrade! Nu är det lite mera vintrigt.. Får se om man står ut med den ett tag nu :-) Nu ska jag och Alva hitta på något skoj!
Vi hörs

Låten är cute

HEY
Sitter hemma hos Marika (som vanligt) och ar nyss ätit frukost. Ska hem snart och då kommer Alva. Har saknat henne otroligt. Dagen blir chill, inga speciella planer ara tar allt som det kommer.. Bra början på lovet! Men jag hatar julen.. Visst det är mysigt med familj och vänner och så, men det är så.. Jag vet inte. Gillar den oftast inte. Blir bara depp... Whatever den är snart slut :-)
Igår kom Anders och Sebbe hit, dom ville att vi skulle följa med och åka pulka med dom. Det var askul! Även fast vi inte hade så bra backe, men vi gick runt lite här i Hälsinggården.. Lyckad kväll!
Imorgon är det chill dag, ska nog på bio (igen) fast den här gången är det 2012. Med massa folk.. Blir nog kul.

En 60 årig gubbe, om inte mer, gick fram till kassan på Åhléns.
-Ursäkta, har ni antirynkkräm? Det är till min mamma.

Hahaha! Ojoj, jag höll på att skratta på mig, hur gammal är inte hon lixom. 90?

Låten är från julkalendern, älskar den! Hihi.


Avatar = BÄST

Jag är död. Även fast jag har sovit ca 10 timmar (hos Marika) så är jag trött. Och snart ska jag gå hem, och städa. TRÅKIGT!! Men sedan kommer farmor och farfar och fikar.. Kvällens planer är inte planerade men det blir säkert något kul.
Igår var jag, Marika och hennes mamma på världens bästa bio. Avatar. SÅ SJUKT BRAAA!!! Alla som inte sett den (som jag tror dom flesta inte har), se den! Det är även den film som har vart dyrast att göra i hela världen hittills. Och han som gjort den har även gjort Titanic.

Känner att jag vill lägga upp någon video.. Har rätt många nu. Men det får komma senare.



ELINA! <3

TJULULU
Sorry för dålig uppdatering. Jag hade inte tid igår.. Efter vi fått betygen (Jag är nöjd, 1 MVG, 4 G resten VG) så åkte jag och Marika ner på stan ett tag. Sedan kom Elina, F'G och A-m hit och vi fixade oss. Tog bussen till Borlänge, där skulle vi på Coz. (För er som inte vet, det är ett disco, som består mest av överdrivna fjortisar) Det var sjukt mycket folk! Och ärligt så brukar det vara roligare.. Menmen jag hade kul ändå och det tror jag dom flesta hade. Elina och jag åkte hem och sov här, somnade runt 3. Nu har vi vaknat och har ätit frukost, ska nog hyra skräck film nu. Sen ikväll bio (?) med Marika, Avatar. Den verkar lite mysko men värd att se tror jag... Vi får se.


Elina, A-m och jag i somras.
SAKNAR!


A-m och jag!

Hejhej
Nu har jag, Marika, Julia och A-m bakat muffins. Eller egentligen mest jag och A-m, för det är ju vi som ska ha dom. Ikväll ska vi på gymnastikavslutning, lite tråkigt att sluta nu inför jul men ikväll ska det bli kul! Det blir fika och julklappbytning. Medans muffinsarna var i ugnen lekte jag och A-m med webbkameran.


Anna-Maria!


Meeeee


Men usch vad äckliga vi är!


Cute!



Åkej kolla noga nu.......

FÖRE:


EFTER:



Hehe ja.. Men har sina dåliga dagar ibland. VI HAR DOM ALLTID! :-D




Frida ♥

Några av dagens timmar spenderades med min saknade Frida.
Jag älskar dig ♥









Jodå, några glada miner har vi gott om'!

Julia hissar, Julia dissar.

Jag har ont i magen och det snöar sjukt mycket nu. Det kommer typ bli ny istid. Som jag berättade för Anders idag om min nya super smarta idé. Att åka skridskor till skolan, vore inte det bra tycker ni?
Det känns lite smått jobbigt med skolan, men man blir ju lite gladare när man påminner sig själv om att det är sista skolveckan innan jullovet.

Julia hissar: Kramar. Kramar får man hela tiden, det är nästan som man tycker att man slösar bort dom ibland. Men samtidigt, dom tar du aldrig slut? Det finns miljoner av dom hos varenda människa! Och tänk hur mycket en liten kram kan betyda.

Julia dissar: Lärare som inte har humor. Hur roliga blir lektionerna då va? Inte roliga alls. Lektioner som man har lärare med humor, ser man fram emot. Så ska det vara!


4 dagar kvar till lov!

HEJ
Ååh vad sjukt förbannad jag blir nu!! Kamerasladden har tydligen fått ben och sprungit och gömt sig, för den är helt borta och ingen har rört den (!?) Jag som ville lägga upp bilder på lite smått och gott... Suck. Bort med det dåliga och in med det bra, träningen gick super bra! Jag klarade handvolt helskruv och armdrag som jag har tränat på i 952085732525995832 år! Yes, äntligen.

Jag vill bara säga.. Sjukt chill dag idag. Vi tackar för sista veckan innan jullovet. N I C E!



HEJDÅ

HEY
Nu åker jag och F'G till hosjö till Danne och Kim.
Vi hörs!



Skräckfilm

Hej folket!
Jag hoppas på en lyckad kväll. Vi ska ha middag med några kompisar till familjen. (Det kanske kommer några bilder sen) Bland annat kommer Line hit, och vi ska se Kallt byte och någon till rysare, vi är ju dom som älskar skräckfilmer.. Hehe. Fast jag har i stor sett redan sett alla som finns att hyra på OKQ8 (närmaste affären jag kan hyra film.) 
Imorgon ska jag och F'G på gudstjänst, sedan kanske till borlänge och köpa julklappar till varandra.

Lev livet!

Min helg kortfattat, nu... spruta!

Hej
Nu är det ungefär en halvtimme tills jag sitter där på vårdcentralen och ska sticka in en spruta med vaccin mot livmoderhalscancer. Det är min tredje spruta. Visst, dom gör ont och är jätte dyra. Men det är bra att ta dom! Ett tips för er tjejer. Ikväll ska bror ha några kompisar här och dom ska göra egna pizzor, jag antar att jag och Marika också får göra. Sedan sover Marika här och imorgon är det middag hos oss för några kompisar. På söndagen blir det gudstjänst och sedan att vara med F'G. Mjo, det är min helg lite kortfattat.



Try to breath under the water


R.I.P

Hejsan
Sitter här framför datorn och är yr i huvudet, och dataskärmen gör det inte så mycket bättre! Har druckit lite C-vitaminbrus, det hjälpte! Men p.g.a mitt dåliga mående så blir det inte så mycket blogging nu..

Du mådde dåligt
Du lämnade din familj
Du lämnade världen

R.I.P

Nu ska jag duscha, godnatt.


Normala på hög nivå!

HEJ
Jag vet, jag borde gå och sova. Men såklart sitter jag med mobilen och SMSar och vid datorn istället. Not good, not good. Skolan idag var åkej. Men vi såg en råtta i korridoren! Eller en mus eller vad sjutton det var, usch så sjukt äckligt!!!!!!!! Vi behöver typ göra om skolan så den blir frächare, ibland kan man inte gå på toaletterna, folk spottar på golvet, kladdar överallt, tuggummin under varenda skolbänk, äcklig skolmat(!!!!), trång matsal och nu finns det möss också! Hur bra är det liksom? Tur att vi har en sjukt bra klass och jätte bra lärare!

Jo.. Jag tänkte bara visa hur otroligt galna och seriösa jag och min Marika brukar vara... 
En vanlig promenad ute på kvällen!
HAHAHA

 


Har inget att säga

Hej!
Marika var sjuk idag, men det gick bra i skolan ändå. Trots att jag redan saknar henne. Idag har jag i stor sett bara målat hela dagen (Julias rum) och sedan nu framåt kvällen pluggat spanska.. HATAR'E! Vi har prov imorgon, men det går nog bra! Har inget at säga.. Eller jo, ni är sjukt dåliga på att kommentera.


Såhär såg det ut i vårat vardagsrum för någon timme sen, plugg, tv, dator och.. mobbad.
Vi har våra platser i familjen.

Your love is just a lie


Lyssna på låten, samtidigt som ni läser texten...

Fin julklapp jag fick av jultomten (Wilma). Två kladdiga tuggummin och en låda.. Tack så jätte mycket äckliga unge! Haha. Vi var i Borlänge på framtidsmuséet idag med klassen, skulle redovisa ett marsarbete inför tre personer + våran lärare. Gick asbra. Det var jätte chill att bara var där, och vi slapp hemkunskapen med Gun och spanskan med Pavo!
Om ni undrar så kallar vi henne Pavo, för att det betyder kalkon på svenska!
Imorgon vanlig skola.. Suck.
Men dagen blir nog bra imorgon.. ändå :-)

Så sjukt fin låt, jag älskar den! Lyssna och läs, det är värt det!



You look so beautiful today
When you're sitting there it's hard for me to look away
So I try to find the words that I could say
I know distance doesn't matter
But you feel so far away
And I can't lie
But everytime I leave my heart turns grey
And I, I wanna come back home to see your face tonight...

Cause I just can't take it
Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
I can wait, I can wait forever
When you call my heart stops beating
When you're gone it won't stop bleeding
I can wait, I can wait forever...

You look so beautiful today
It's like everytime I turn around I see your face
The thing I miss the most is waking up next to you
When I look into your eyes, man, I wish that I could stay
And I can't lie, but everytime I leave my heart turns grey
And I, I wanna come back home to see your face tonight...

Cause I just can't take it
Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
I can wait, I can wait.. I can wait forever
When you call my heart stops beating
When you're gone it won't stop bleeding
I can wait, I can wait.. I can wait forever...

I know it feels like forever
I guess thats just a price I've gotta pay
But when I come back home to feel your touch makes it better
'Til that day there's nothing else I can do

And I just can take it
(Just can't take it)
Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
I can wait, I can wait.. I can wait forever
When you come my heart stops beating
When you're gone it won't stop bleeding
I can wait, I can wait.. I can wait forever...

I can wait forever
I can wait forever
I can wait forever
I can wait forever
I can wait forever...


Lyd tipset under bilden!

Hey..
Är jag en isbit? JA! Efter en dag utomhus i det "fina" vintervädret uppe på lugnet från klockan 9-5, så är man rätt så kall. Kändes som om man kunde sätta på sig hela familjens garderob och ändå frysa! Jag och F'G var parkeringsvakter och tog inträde till Falu Julmarknad! Det är inte så roligt, men det är värt pengarna vi får! Men vad är det för jul egentligen? En jul utan snö? Lyckat. Ikväll blir det väldigt chill, ska inte göra någonting alls.. Imorgon åker klassen till Borlänge, får se hur det går! Men sovmorgon är ju alltid 1 +.



Gammal bild... Men glöm för sjutton inte att klicka på kategorien "Foto". Finnt mycket smått och gott där ska ni se!



Gala!

Hejhej!
Snart börjar klockan närma sig 1 och då ska jag till Lugnet! Gymnosgala i år igen som vanligt. Ni som inte vet vad det är, så är det en gymnastikuppvisning för alla grupper i gymnos. Ett tillfälle där man kan visa upp vad man kan för mamma, pappa, syskon, farmor med mera. Och det är sjukt kul! Varje år är det ett tema.. Iår är det rymden tema. Kommer bli ett bra nummer av oss i f1! (Högsta gruppen)
Nej nu ska jag fixa en sallad sen åker jag.



Jag skruvar på en tävling i Avesta.


En foto timme med F'G


Min Frida


Jullaaaan!


Smile!


Ouff!


HIIHIHIH

 
Knäppis

 
Huh?



Julia ♥ Frida

Love you darling!


Saknar?

Hey!
Jag gör ett försök till att vara barnvakt för lillsyrran, men det slutar som vanligt med att jag sätter henne framför TVn såjag kan umgås med min bästa vän (datorn). Den är i stor sätt min enda vän.. Ne-e-rå, F'G kommer faktiskt hit om någon timme, så får vi se vad vi knäppisar hittar på! Helt OK dag i skolan, inte så långtråkig som man trodde. Och vi fick tillbaka SOprovet, jag trodde att jag skulle få G. Men jag fick MVG-! Ohyes, thanks God for that!


Jag vet inte, men jag saknar hösten, inte det som var då eller inte själva hösten..
It was just happy times you know...

IMORGON ÄR DET GYYYYMNOSGALA! Laddar redan. Temat är rymden.


Vilken var snyggast då?

Tjena!
Sitter och surfar på grannens internet, vårat har pajat. Imorgon är det 5i12 på stan. Får se om jag åker ner, men jag orkar inte. Vi har det bra i skolan istället antar jag. Det är ju så f-f-fruktansvärt kallt ute! Fingrarna bli små istappar. Idag tränade vi superhårt inför galan på lördag, ska bli jätte roligt! Nu kommer jag väl få träningsverk också.. F'G var hemma hos mig när jag kom hem, vi pratade en de loch så hade vi lite roligt med våran vän Paint! Haha här är resultatet!


Fridas bild


Min bild


Här är konstnärerna.
Cuteeeeeee

Vilken var snyggast? HAHA


Videon är äcklig!

Tjaaa
Nu har jag vart hemma ett litet tag. Innan jag var hemma var jag i skolan, på stan och sedan hos Marika. Helt OK dag. Däremot är det inte OK att jag och internet har blivit osams. Inte bra inte bra. Men det går över med tiden.. Haha! Snart är det jul då, och det går så fort! Igår var det sommarlov liksom! Tnååh, jag orkar inte! Det är äcklig jul mat, man måste köpa julklappar, vara med släkten och borta från vännerna och det är inte direkt en bra vinter just nu. IIIIIISkallt och nästan ingen snö. Jippie typ!
Nej nu ska jag ta en choklad ur lucka nummer 2 i min chokladkalender.
2 december 2009... jäklar, det går fort nu.



Vänta.. Vem är dethär ? Det måste vara den äckligaste människan på jorden.
Och världens fulaste miner mot en glasruta. Hihihi
(Ni får dock vrida på huvet som vanligt.)



Jag måste bara säga.. Att jag älskar dig min Marika. Du är bäst! Förstår alltid.


Lång kväll

Hej
Jag har så ont i mina armar så det gör t.o.m ont när jag skriver. Det är inte träningsverk och inte växtvärk. Vad är det liksom?
Sitter här och lyssnar på Melissa Horn. Hon är bra! Måste gå och möta Marika nu... För det här tänkte jag hinna med ikväll:
*Fixa om mina naglar
*Städa
*Fixa kläder
*Duscha
*Plugga
Och jag hade tänkt att gå och lägga mig tidigt ikväll för att vara lite duktig? Suck.. Det lär nog bli en annan dag.



Det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är