En halvdöd Julia

Jag har ont i hela kroppen, är trött och humöret är nere. Somnade väldigt sent inatt, p.g.a film och plugg. Snart kommer massa folk hit för att fira syrrans födelsedag. (Hon fyllar år på tisdag egentligen) Sedan blir det dubbla träningar. Först dansträning, ragga. Sedan gymnastik. Nu ska jag sätta på mig ett leende och fixa lite.


En svartvit bild på Wilma från väst kusten i sommras. Åh vad jag saknar.










I feel pain

Åkt snowboard i 6 timmar. Mina ben värker. Men kul var det.. Snart kommer F'G hit och gör mig på bättre humör, och jag har lovat Wilmen att baka chokladmuffins åt henne. Så F'G får väl hjälpa mig. Har inte mycket att skriva. Men ni kanske vill veta att jag har försökt att logga in på blogg.se 77 gånger!!!!!!!! (Jag är seriös.) Och nu funkar det, äntligen.

Tio saker ni inte vet om mig
• Jag står på ett ben när jag borstar tänderna
• Jag HATAR vofflor
• Jag hoppar alltid över "för det andra"
• Jag har problem med mina handleder
• Jag hade en "snuttefilt" när jag var liten som luktade köttbullar
• Jag är den enda i min familj som inte har blå/blågrå ögon
• Om någon gör/säger något dumt, glömmer jag oftast sånt väldigt fort.
• Jag vågar inte ta hål i öronen, men har hål i naveln.
• Jag har slutat att dricka oboy
• Jag har rätt bra betyg i matte, men ändå kallar alla mig dum? Konstigt.











Min hjärna.. suck

Kylan gör ont. Vill inte ha mer kyla nu, vill ha sommar! Och jag tror att nästan alla håller med mig.
Jag har blivit en nörd, sitter med biologi boken i högsta hugg med kapitel 15 uppslagen hela tiden. Huden, musklerna och skelettet. Prov på tisdag var det ja, och jag kan ingenting! Och jag pluggar och pluggar men ingenting fastnar. Det är nog något fel på min hjärna, jag vill till och med vara en pizza. Nej nu blir mina tankar för mycket. Nu ska jag gå till Emma och träffa tjejkompisarna. Gud vad mysigt! Saknar såna kvällar.


En lite weard sak, jag har inga smilegropar. Jag har smile... streck?










Jag ber er, hjälp mig

Träna, träna, träna. Men vad ska jag göra imorgon? Inte träna i alla fall. Först är det skola, sedan åker jag med Marika till Borlänge. Intressant? Not realy. Men i alla fall så var det en rätt chill dag idag. Gick hem på SOn med Marika och A-m (Fick gå hem för läraren, tro inte att jag skolkar eller något) och gjorde kyckling macka. Gottigott.
Ååh, jag skriver om så ointressanta saker. Idag hände blablabla och imorgon ska jag blablabla, ni fattar. VAD SKA JAG SKRIVA OM FÖR INTRESSANT????????!!!!!!!!! Help me.. (!)

A-m:
Ååh jag har en jätte dålig låt på hjärnan!
Marika: Vilken då?
A-m: Jag kommer inte riktigt ihåg hur den går....
Jag har inte en enda normal kompis tror jag, men jag har dom bästa ♥ (Gullig jag är)














Jag saknar dig

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.

Någon som är på?!

Jag har blivit en hurtig människa. Nu går jag på gymnastik träningar i tre timmar tre gånger i veckan, 2 olika danser (möjligt vis tre), jag åker snowboard och jag äter nyttigare.. Ååh jag är så duktig. + att jag sprang hem från Marika nyss. Okok, det beror väl mest på att jag skulle hinna plugga, blogga och duscha. Men ändå (!?) Har lust att ut och springa en lång runda, någon som är på? :-D
Nu ska jag plugga, plugga, duscha, plugga och kanske plugga lite?

Juste.. Har några videos som jag kan slänga in i något inlägg sedan :-)
Reklamering, Jasmine Johansson










CIRKUS!

Wilma säger: "Om jag inte kan sova, så ska jag räkna björnar.)"
Kanske borde pröva det någon gång. (Haha.) Nu kollar jag lite på Cirkus Cirkörs hemsida. Och vet ni varför? Jo, för jag och A-m ska praoa där vecka tolv, i Stockholm! Hör ni hur kul det låter?! Jag längtar så himla mycket! Något jag där emot inte längtar efter är skolan imorgon. Känns som en plåga nu, även fast det är helt OK egentligen... Men jag överlever!


Apropå cirkus och akrobatik och sådant, blev just sugen på att träna gymnastik! NU. Typiskt att jag inte hade gymnastikträning idag. (Jag på bilden)

Reklmering, Jasmine Johansson










Julia och Julia, plugg!

Ska börja skriva färdigt SO uppsatsen.. Eller i alla fall försöka. Och såklart glömde jag matteboken i skolan, det jag verkligen behöver plugga till! Vi har matteprov på torsdag, känns lite tajt. Men nu är Jullis här och sedan ska vi på street dance. Kulkul cykelhjul. Kvällen blir lugn efter det, bara hem och duscha och läsa lite.


Webbcam, Jullis i bakgrunden.










Kollar på CSI NY

Sent blogginlägg. Men jag är illa tvungen. *Haha*. Nej, men bättre sent än aldrig. Nu har jag kommit hem från träningen, duschat och så passar jag på att blogga nu i pausen för CSI NY. Programmet nu är super bra! Efter det hoppar jag i säng och ska lära mig musklerna jag har i läxa tills imorgon.


Gammal bild... PINK.










Traning, i keep working.

Träningskläderna är på och jag har lockigt hår, väldigt lockigt. Hehe. Nu ska jag åka iväg på först ragga träning, sedan två timmars gymnastik träning. Saknar mina gymnastik vänner, dom är underbara! Ikväll har jag bestämt mig för att lägga mig tidigt. Och den här gången ska det inte bli att jag lägger mig sent ändå. T i d i g t. Så äre. Nej nu hinner jag precis slänga in en bild sen ska jag åka. Tack för alla uppmuntrande kommentarer, jag blir super glad!


A diffrent direction.

Reklamering, Jasmine Johansson


Snowboard

En dag i backen och mina ben värker, men det var roligt, eller hur Alvis? Väldigt blöt var jag bara. Nu ska vi snart äta tacos här hemma. Gott! Men jag har börjat tröttna på det.. Kvällens planer är inte planerade alls, men jag lär nog hitta på något kul! Kanske... Jag försöker i alla fall att vara positiv, är inte det en bra sak?! Jo-o-rå.
Och juste, en annan grej. Min käre vän Helige banan (Anders) kommenterade och tyckte att det var konstigt att jag drack te, eftersom jag inte tycker om te. Och ja det är konstigt. Men Chai Latte är det enda teet jag tycker om :-)

Julia


Alva


Yeah!

Reklamering, Jasmine Johansson


Syskon dialog

Hampus: När jag gick förbi isen för några dagar sedan, var det massa barn som åkte runt och bråkade om en orange boll!? *Förvånad blick*
Jag: Ehm.. Det kallas bandy brorsan.
Nej, det är inte så att han är dum men det blev bara ett missförstånd. Men lite kul lät det.

Nu ska jag och Alva snart åka till backen, ska bli sjukt roligt att äntligen få åka lite bräda!
Jag hör av mig later.


Jag fick en kamera väska av mami igår, tusen tack!


Äntligen nya färger på naglarna

Om ni följt min blogg tidigare så har ni sett att jag är intresserad av naglar och målar och designar dom i olika färger och mönster. Och nu på vintern har mina naglar varit väldigt sköra. (Varning för er med långa naglar!) Så de flesta har gått av. Men nu är dom utväxta och jag har målat nytt nagellack. Känns. Väldigt. Bra.





Ursäkta bildkvalitén, tog bilderna lite snabbt nu och naglarna är inte helt klara.

PUSS godnatt
Julia loves you










Fredags lycka

Usch vad jag fryser. Sitter med en filt runt om mig och försöker vara lite social på MSN.
Utan någon speciell anledning så är jag jätte glad. Det kanske är för att det är fredag?
Såhär är stämningen i klassen efter sista lektionen på en fredag.



Reklamering, Jasmine Johansson











Julia är i skolan

En vanlig dag i skolan. Jag sitter där nu, ska skriva SO uppsats. Går riktigt bra. Hör av mig senare på eftermiddagen om dagens planer!
PUSS

Läxor

HEY!
Jag kom nyss hem från träning. Blev bara styrketräning i 3 timmar med Emelie. Jag diggar dig starkt bruden!
Men jag har inte mycket tid till att blogga nu, jag ska göra läxor. Spanska, engelska och kolla igenom SO-fördjupnings uppgiften... Julia ska bli klok som en bok.


Pink in water.

Reklamering, Jasmine Johansson.










Vinnaren i bloggtävlingen...

Nu är röstningen avslutad!

Placeringarna lyder..
1. Jasmine


2. Elina

3. Emelie

Grattis! Jasmine du vann länkning i mina inlägg i en vecka frammåt.
Tack alla för rösterna och alla bloggar som var med var super fina. Fortsätt blogga och jag kommer fortsätta läsa era bloggar! Jag hoppas ni fortsätter läsa min också. :-) Ha det bra!










Checka Marikas blogg :-)

Nu har Marika nyss gått. Efter en dag snabb dag i skolan har eftermiddagen gått ännu snabbare. Vi fotade lite och jag hjälpte henne med hennes bloggdesign. Ta gärna en titt!
Nu har jag druckit en kopp varmt te och jag borde egentligen läsa ut svenska boken... Jag kommer nog få ligga uppe hela natten för det går så trögt för mig! Är verkligen inte på läshumör.
Nu ska jag kolla vilken blogg som vann veckans blogg. Hör av mig inom kort!



Du är så söt underbara flicka :-)



Halva dagens frisyr. Enkel, slapp inbakad fläta. I like it.










Cute text about me and Julia

Världen är extremt öde utanför mitt liv, känns det som. Alla är liksom.. off? Inga folk på gatorna, inte mycket bilar på vägarna, man träffar inte många man känner när man är någonstans, inga hör av sig.. Hmm? Come back people!
Läxorna + proven känns inte som ett stort problem, men jag har engelska läxa, svenska läxa, spanska läxa, 1 prov nästa vecka + en uppsats och 1 prov veckan efter.. JA det är mycket! Men jag känner ingen press..? Jag kan typ allt. Eller.. Nästan i alla fall. Skolstarten har gått bra enligt mig och min vänner är dom bästa som finns.



För mig och min snygga vän Julia Westring, är det en speciell dag idag... Det är den 19 januari. För ett år sedan, kom jag hem från USA. Innan jag åkte var vi verkligen SUPER bra kompisar, men vi hade liksom glidig isär dom där 2 veckorna jag var och hade skoj långt, långt bort. Sedan när jag kom hem, så var det det här datumet vi blev bra kompisar igen. Och då sa vi att vi "gifte" oss. Låter kanske lite smått töntigt, men ändå. Det är som om vi har gift oss och lovat varandra evig vänskap. Och jag älskar denna tjej sjukt mycket, ocn nu har det gått ett år. Det är otroligt att det gått så fort, men det är väl för att jag har haft roligt med denna brud. Glöm aldrig, evig vänskap vännen


Lite smått om dagen

Ok. Jag ångrar att jag inte tog hem svenska boken som ska vara utläst på torsdag. Dagen var inte speciell, vanlig skola och runt 3 åkte jag och Marika in till stan, åkte hem och åt. Sedan fixade jag hennes naglar och vi chillade vidare hela kvällen.
Jag känner att jag skulle behöva träna lite på höger och vänster.. (Dumförklara mig inte nu bara för ni läst en mening!) Min pappa mobbar mig t.o.m för att jag inte kan.

Nu ska jag ta en kopp te och sedan gå och lägga mig. Det känns väldigt skönt att få sova, och jag känner på mig att morgondagen kommer bli gr8.

Wups, en bild på mig.











...

Knew the signs
Wasn't right
I was stupid for a while
Swept away by you
And I now feel like a fool
So confused
My heart's bruised
Was I ever loved by you?

So much hurt,
So much pain
Takes a while
To regain
What is lost inside
And I hope that in time,
You'll be out of my mind
And I'll be over you

Snart dubbla träningar

Jag kom nyss hem från kyrkan, och jag känner mig lite smått hungrig. Hann inte äta upp min frukost innan F'G kom och hämtade mig 20 i 10. Jag har inte gått upp såhär tidigt på en helt på väääldigt länge ska jag säga er.
Alltså navelpiercingen, man ska tvätta det med kokat salt vatten och det svider! Ni kan ju tänka er att bada i havet med ett sår? Men nu har det läkt lite, ser riktigt fint ut.
Och så vill jag säga att det är jätte bra att alla röstar! Fortsätt med det, ni behöver ju inte känna personen, bara ni tycker om bloggen.
Sedan blir der dubbla träningar, först dansträning (ragga) sedan gymnastik. Får se hur många söndagar jag orkar det ;-)




Blir väl att byta till den där om några månader.. Fick den av Line och Fanny. TUSEN TACK TILL ER!










Blogg tävling

Nu är utlottningen klar.
*Du får rösta en gång.
*Du får rösta på dig själv.
*Den med flest röster vinner.
Sätt igång och rösta och lycka till!


1. Hanna J




2. Elin och Matilda





3. Hanna L




4. Emelie




5. Jasmine


(Lite svårt att göra ett bildspel, så det fick bli en bild på Jasmine)


6. Viktoria




7. Elina












Piercing

TJA!
Känner mig lite spralligt glad här med Elina, sitter och ska kolla på film. Dagens nervositet ligger över begränsningen. För er som inte vet, tog jag hål i naveln idag. Och det gjorde lite ont, det får jag lov att erkänna. Julia, Alva och Elina var där och gav mig stöd. Hjälpte en del, så tack till er :-) Nu har jag och Elina tagit lite foton.

Btw, glömm inte att anmäla er till veckans blogg! Lottningen är imorgon..

Elina

Jag


Och min navelpiercing.











Stör mig på sådana personer..

Jätte kul att många har anmält er till bloggtävlingen! Och jag hoppas att många fler anmäler sig också. Det ska bli jätte kul att se vem som vinner =)
Dagen i skolan var helt OK. Men jag blir så trött på omogna killar som skjuter smällare i toaletterna och korridorerna, sätter soptunnor för dörren så den håller sig öppet bara för det ska bli kallt inne och lägger ut stinkbomber. VAD ÄR DET FÖR STIL?! Är det kul att förstöra för andra? Jag FATTAR INTE vad dom tänker med.
Engelska läxa tills imorgon... Be - was, were - been, bear - bore - born(e), break - broke - broken... Jag kan alla glosor, hoppas vi. Håll tummarna!
Nu ska jag fixa Emmas bloggdesign och sedan gå till min säng och sova. (Hör av er om bloggdesign om ni behöver hjälp!)


Modell: Marika
Fotograf: Jag
Visst är hon underbart vacker?










'

En eftermiddag med Julia

Nu ska jag och Julia äta, sedan åka in till stan.. Jag har vart i skolan hela dagen, och bakat en kladdkaka med Julia. Och synd är att vi inte ens hinner äta den. För om en kvart går våran buss till stan. Där ska vi träffa F'G (och Daniel?) och gå på waynes, sedan gudstjänst. När jag kommer hem kanske jag hinner blogga lite mera, men ag ahr faktiskt inget intressant att skriva..

Julia 1: Min mage typ svällde.. Eller säger man typ.. Svall?
Julia 2: Svull.

Och glöm inte att anmäla er till veckans blogg!










Min vecka


Veckans blogg



Äntligen, eller hur!
Jo, jag har fixat en liten tävling nu. Inget stort "pris".. Men den som vinner blir länkad i mina inlägg i en vecka.

Saker du bör veta:
1. Du får anmäla en blogg (din egen, din systers, din mormors, din kompis m.m.)
2. Jag lottar ut 7 stycken sedan får man rösta.
3. Sista anmälningsdag är på lördag (16/1).
3. Du får bara rösta en gång.
4. Du får rösta på dig själv.

5. Vinnaren utses onsdagen den 20/1.

Vad väntar du på? Anmäl dig! :-)


Säg grattis allihopa!

Jag börjar inlägget med att skriva GRATTIS, till min underbara Marika som fyller 15 år idag! Hon börde få ett grattis av alla tycker jag!

Annars var dagen inte så speciell, vanliga lektioner sedan stan med F'G, Kim och Daniel.. Alltså, det är inte alls lika kul att blogga nu, när man går i skolan. Mitt liv är mer än ointressant p.g.a skolan och läxor, inga weard drömmar, inga speciella händelser och tiden går allt för mycket åt att dricka te. Ja, där har ni anledningar...


Som sagt, G R A T T I S Marika Helena Renhuvud.











Jag diggar bilden

Tjohej!
Jag hoppas ni inte dör av det här tråkiga inlägget nu (bildligt talat alltså) för det kommer bli kortkort.
Kan berätta att jag nyss varit på träning, så underbart kul att träffa alla igen både i skolan och på träningen! Men eftersom att jag kom hem nyss och har precis duschat, så hinner jag inte skriva mer för jag måste sova.
För att göra inlägget lite roligare kan jag hitta någon kul bild..


Nej men där ser man! En lite smått rolig bild på mig och Julia, två Julior i en smäll kan det bli bätte?










Imorgon blir allt som vanligt

Jag har tyvärr inte fått tillfälle att hinna blogga på hela dagen. Men nu är det kväll och jag har inte så mycket för mig så jag passar väl på nu.
Jag satt nyss och drack mitt Chai latte te, så sjukt gott. Ett tips för er som inte tycker om te.. Och för dom som tycker om det också såklart! Imorgon är det skola, blir nästan som skolstart för jag har helt förträngt att vi gick i skolan i fredags. Resten av veckan är inte så speciell.. Träningar som vanligt, vanlig skola.. och så ska jag nog börja jobba, som gymnastiktränare. Everything is back to normal.

Fick ett förslag om frågestund på bloggen, funderar på att ha det snart...






3 super söta bilder på min underbara lilla Alva.
Fotograf: Jag
Modell: Alva










Ny design

Lite av nya designen klar nu... Får väl se om det kommer några mer roliga detaljer sen. Men nu har jag satt in lite söta små filurer här och där.









Dagarna går i varandra

Godmorgon
Eller det kanske var fel ord, klockan är ju lunchtid. Menmen, är det helg så är det.
Det känns lite förvirrande med dagarna nu, kändes som det var måndag igår.. p.g.a skolan då ofcourse. Och det har i stor sett varit söndag hela veckan fram till igår, kändes det som. Nog pratat om dagar. Alva sover här inatt, får se hur det går. Hehe. Oj nu kom hennes pappa in igenom dörren. Vilken konstig timing.
Nu ska jag fixa Jenny Stenings blogg design, ta gärna en titt och se hur det blev. (Nu är den klar)
Hör gärna av er om ni har frågor och behöver hjälp med något, jag är INTE emot kommentarer! :-)


En trött Julia i sin nya, mysiga tröja som hoppas på att dagen blir bra.









Chai latte? Mmm!

Nu är en ny design påbörjad. Är inte riktigt nöjd men jag känner att jag suttit tillräckligt vid datorn ikväll. Nu ska jag ta och kolla på en film och dricka Chai latte. Någon som provat det? Jag tycker det är gott i alla fall, och jag som inte tycker om te. Dagen i skolan var väl inte sådär speciellt dryg, var bara väldigt trött som jag tror det flesta var idag faktiskt. Och ont i kroppen har jag, förbannade träningsverk.


Och en bild på mig... Nytagen till och med.









Skola imorgon, tummen ner.

Första träningen gick super. Även fast vi bara tränade grunder så var det kul. Känner att jag har en positiv inställning och det är jag glad för! För er som inte vet vad jag tränar, jag tränar gymnastik och jag älskar det.
Imorgon är det skola.. Hade totalt glömt bort det! Känns verkligen inte som man ska börja igen. Men jag har räknat ut att det är 22 spanska lektioner kvar tills nästa lov, så jag har något att räkna ner och längta efter.
Men nu ska jag inte tröttna ut er på massa tråkig text (kan vara intressant men just nu skriver jag rätt ointressant, I guess.)

Men juste! Jag vann ju bloggtävlingen, så grattis till mig antar jag.. :-) Funderar på att ha en själv snart!
Förslag på vilken sorts?
Veckans blogg?
En pris tävling?
En tävling där man vinner att bli länkad?

Ja det finns ju allt möljligt.








Någon som vet vad en spork är?

En mysdress inskaffad från Gina tricot idag. Riktigt nöjd! Den är röd med leopardmönster i luvan. Sjukt skön! Kommer nog bild sen.
Nu kommer min syster grinande och letade efter en spork..? Någon som vet vad en sådan är? Skulle vara till mycket hjälp. Haha.. Nu ska jag fixa mat och sedan sticka iväg på träning! Första träningen på hela lovuppehållet. Det ska bli så sjukt roligt.
Men klockan är ju tjugo i fem för 17! Got to go.
Julia loves you









Halo

I never promised you a ray of light
I never promised there'd be sunshine everyday
I give you everything I have, the good, the bad

I'm so up high that I can't see the ground below
So help me down you've got it wrong
I don't belong there


One thing is clear
I wear a halo
I wear a halo when you look at me


RÖSTA! Please.

Nu håller jag på att installera Adobe lightroom 3 beta. Sebbe rekomenderade det, och det är ett gratis redigeringsprogram så varför inte? Det tar bara lite tid.. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge right?
Nu när ni ändå är här så kan ni väl gå in och rösta på min blogg, skulle vara jätte snällt och TUSEN TACK till den som gör det. Klicka här please.

Nu ska jag sätta mig och se Peter pan med min lillasyster. Fast om jag ska vara ärlig så är det nog mest jag som vill se den.


En bild som jag tog på Wilma idag...










Klicka på länken och rösta på mig!

HEY listen up!
Ville bara säga att jag är med i en tävling, Hissa bloggen (KLICKA!). Så ni får jätte, jätte gärna vara med och rösta på min blogg!
Tack på förhand










Nu åker jag till stan

Nu blir jag snart hämtad, vi ska på bio (som jag berättade i inlägget nedanför). Fast jag och F'G kikar nog in på Wayne's och köper något där innan. Jag älskar Wayne's! Så hilma mysigt.
Kvällen kommer bli lyckad.
Och en liten bild från igår får komma med också.

Whats up girlfriend
Somethings goin on
You got a look about you
Tell me what's wrong

Is that your boyfriend?
Handsome with that girl on the floor
We gotta dance now
Time to show our weapons of choice

Let The Music Play
You Wont Get Away
Just Get the Groove
And then he'll come back to you again
Let the music play
He wont get away
This groove he cant ignore
He wont leave you anymore










Jag vill åka pulka

Hejhej
Klockan är väldigt mycket över frukost tid men jag har ändå nyss ätit frukost. Och min familj (eller mest min 5åriga lillasyster) har fått en frukt kick. Så när jag ätit frukost så satt dom och åt jätte mycket frukt som vi annars inte brukar göra.. Whatever det är bra i alla fall. Ikväll ska jag, F'G, Kim och Daniel på bio. (I think!?)
Ååh nu fick jag en tanke som jag verkligen vill göra. Åka pulka! Tänk vad roligt.. Och konstigt är det att så fort man sätter på sig täckbyxor så känner man sig tre år yngre. Haha.








Complicated

Why'd you have to go and make things so complicated?
I see the way you're acting like you're somebody else gets me frustrated
Life's like this you
And you fall and you crawl and you break
And you take what you get and you turn it into honesty
And promise me I'm never gonna find you fake it


Foto





Det var väl dom två bilderna jag hann redigera.. För nu ska jag till Kim med F'G och Daniel vi ska kika film. Mys!
Ha en bra kväll!








Foto snart

Jag är trött. Öven fast jag vaknade klockan ett idag.. Hade lite svårt att sova. Dagen har bara helt plötsligt gått förbi, nu är det ju snart kväll! Jag tänkte fota vatten om ett tag när kamerabatteriet har laddat klart..
Så då hörs vi senare
PUSS

Wilma på bild

Några citat från gårdagen:
Julia1, F'G och Julia2 ligger i sängen och är en sekund från att somna.
Julia1
: MUFFINS!!!!
Julia2: Ååh! Jag tänkte precis på kladdkaka!!!!!
Det är det vi tänker på innan vi somnar.

Alla tre (samma personer) ligger i en hög på sängen.
Julia2: Eyy, det var en cool tjej förut, hon tog sig från ena sidan rummet till den andra utan att använda händerna!
Dumförklarad.


Min lillasyster är allt för cool.

Godnatt på er, sov gott.


The reason

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with everyday
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
And the reason is you

Film kväll med Julia och Jonte

Hello
Sitter i Julias säng med Jonte, vi ska snart äta sedan in till stan och hyra film. Myskväll! Natten hos F'G var kul, och natten innan med som ni ser på video inlägget nedanför. Bilder kommer när jag har tid och är vid min dator, fast det är inte så fina bilder.. Nästan så fula så man måste rama in dom.

Vi är trötta

Hej....
Två trötta tjejer efter ett försök till att dygna. Men det blev lan hela natten istället. Är vi inte coola som har suttit vid bilddagboken och facebook till klockan sex? Det tycker vi.
Såhär kul hade vi...




Om ni kollat på alla så är ni både dumma och duktiga
Vi hörs


Julia och F'G, vi är så sjukt konstiga.

HEJ!
Nu sitter jag och F'G vid en varsin dator en halvmeter ifrån varandra, och har jätte kul. Jag tappade nyss bort F knappen och hon säger att hon ska sluta äta godis och nyss har vi ätit choklad. Vi är så bra tycker jag, så söta, så snygga, så bäst.. typ nästan. Jag tror att vi håller på att bli galna för våra datorer pratar med oss.. Eller kan det vara sant?
Våran tanke är att dygna inatt! Det blir kul! Och vi ska göra videoinlägg med några timmars mellanrum, så ni får se hur humöret förändras.. Haha!


HAHAHA! Oj, ett gott skratt! Och det här var inte länge sen, men gud vad man förändas.
Översminkade och fjortisstyle. HATE IT. Jag tror till och med att vi hade hårsnoddarbenen.

Vi hörs ju senare!


Bilder från igår

Klockan är ju eftermiddag! Och jag har nyss klivit upp ur sängen. Men det hör väl till nyårs firande också. Firandet spenderades med Erika, Frida, Brorsan, Karl, Felix och Gidde! + Föräldrar, grannarna alltså. Väldigt trevligt, det blev inget festande som nästan alla andra skulle. Men vi hade kul ändå! Sköt raketer och smällde smällare, kollade på film, åt god mat, pratade och var ute i kylan. En lyckad kväll enligt mig.

Ett nytt år med nya människor och händelser
2009 - bra
2010 - bättre


Erika och Frida


Bror, Felix och Karl


Karl och Felix




Söta syskon! Alva, Thea och Mira


Erika


Puss på Wilma


Och Gidde ville inte vara med på bild...



Fyverkerier!

Nu blev det dock bara bilder på oss barn, och bara några bilder av alla jag tog! OCh inga är redigerade..
Men det får duga



Gott nytt år

HEJ!
Gott nytt år everybody!
Kommer bilder sen =)