Nattinatt!

Hola everybody!
Ville egentligen inte säga så mycket... Kanske att jag har fått ett par nya Björn Borg trosor i "advents present" av papi.. Haha, vad är det för påhitt? Jaja, jag blev iallafall glad och jag vet en som blev lite avis. *Hooossst*Marika*Hooossssht* Men jag ville mest säga.. Godnatt!



All this loosing fights


Weard dreams...

Tjo
Just nu sitter jag hos Marika, men det lär jag inte göra länge till. Ska hem.. NU, och äta. Sedan går bussen till träningen klockan 5. Idag ska jag satsa allt jag har och det ska gå jätte bra och träna! Hehe, jag har sådan bra inställning!
Imorgon har vi prov och jag kan ingenting.. Eller jo, jag kan allting men det känns inte som det! Det är poblemet...

Weard dreams keep coming, every night...


Ny design

Ny design!
Godnatt!


Yay!

Heeejsan
Sitter här med datorn i knät och lyssnar på musik med några tända ljus här i vardagsrummet. Mysigt nu på första advent. Nu blir man fet.. Vi har lussebullar och pepparkakor som rymmer hela huset! Försöker mami göda oss här hemma på något sätt eller? Aja, det blir andra bullar när jag ska ta hål i naveln, då blir det nyttig mat och träna mycket... Lite fett vill man väl ha bort? Eller.. Hehe. Idag var det dansuppvisning och det gick asbra! Inte ett ändå fel.. Julias papi filmade det, får väl se om det kommer upp på bloggen eller inte! Efter jul ska jag byta från street till ragga. Det verkar jätte kul!
Och imorgon är det skola... Suck.




Nya hörlurar! Askalas.
Lager 157 250 :-


Här är videon som jag lovade er!

Godmorgon!
Eller ja, om man nu kan säga morgon... Vaknade nyss och såg halva twilight, ska se klart snart.
Sedan kommer Julia och vi drar med Jonte på bio klockan 6! Hör av er, ring eller SMSa



Ni får tyvärr lov att vända på huvudet lite, men det gör väl ingenting.. ?
En vanlig träning, hehe...


Läs "sagan" ...

Tjaaa
Sitter under mitt tjocka duntäcke efter en liten nattpromenad hem från Anders där Sebbe, Gidde och Marika var ett tag också. Trevligttrevligt, trots den lilla tiden. Nu ska jag kolla på Twilight, och imorgon blir det bio med Julia och Jonte på New Moon. Äntligen säger jag bara! Men vad trött jag är... Känner att jag borde sova.. Men ska nog ta ett glas C-vitaminbrus. Känner att jag behöver det, och så blir man ju piggare!

Tänd ett ljus.
Det var en gång 5 små tjockisar som skulle äta på Mcdonalds. Dom åt sig mätta och skulle sedan gå hela dom 100 metrarna till Ica Maxi för att sedan köpa frukt. Då fick dom syn på Plantagen. (Blommaffär/trädgård) Dom gick in på Plantagen och köpte en burk godis, lila julgranskulor och en vit plastgran. Dom hade egentligen inte råd men fick lite "rabatt". Även fast alla betalade så blev det rätt dyrt ändå, så dom tänkte att dom skulle tjäna in pengarna på att stå och sjunga "Tänd ett ljus, och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu. men det blir ljusare igeen.. Osv" utanför ingången till Ica Maxi. Men det gick inte så bra, dom fick inte ihop ett enda öre.

Man skulle kunna tro att det där var en fantasilös saga som jag skrev när jag var 7 eller något.. Men exakt så var dagens händelse innan träningen. Fin julgran detdär...

Och videon från träningen är lite smått kul, den kommer senare! Jag LOVAR! Men den har inte laddat klart än.. Hihi.





Jaja självklart två så sjukt snygga och seriösa bilder! Haha love you girls!

GODNATT soon


Kortis så varför inte läsa?

Tjooobre
Nu ska jag vara duktig och steka pannkakor. Så detta blir ett minimalt inlägg!
Vi hörs, ikväll ska jag och sjukan ligga hemma och kolla film och plugga inför provet imorgon, efter utvecklingssamtalet.

Se yah

I lift my hands and pray, to be only yours, i pray...

Read people!

Värk i armen efter vaccinationen? Ja. Och nej det är inget "ååh jag har tagit spruta jag har såå ont i min arm jag kommer tpy svimma!".. Det är mer "Aouch min arm.." Och jag har faktiskt ont, på riktigt. Synd egentligen.. Men man överlever! Hehe. Nej nog om skitsnack. Dagen har varit lite sisådär, några saker väldigt bra, och andra inte.. Orkar inte ta upp alla, men jag kan ju bjuda på en till dålig nyhet nu när jag ändå håller på, utvecklingsamtal imorgon.. Suck. Nu ska jag kolla bilddagboken lite, sedan blir det en dusch.. Känner mig lite smått sjuk.
God natt!

Friendship against romance...


Läs :-)

Halojj
Känns som om jag borde boka bio åt mig, Julia och Jonte på fredag.. New moon, som de flesta har sett redan. Men inte vi nej. Verkar grymt bra, och det är ju det dom säger. Nyss tränat, var roligt som vanligt och därför går tre timmar fort, även fast det inte går så jätte bra. Känns som om jag borde satsa mer.. Oj vad mycket jag borde.. Jag borde duscha, jag borde plugga, jag borde sova.. Suck. Får väl ta tag i det nu..
Imorgon ska jag dö. Nej jag bara skoja, men nästan.. Baconfeber-sprutan ska Hälsinggårdsskolan ta imorgon, jag vill inteeeee!!! Godnatt, hoppas jag förtränger det tills det är dags att ta den..

Vi hörs! Ciao


Ett halvt försök till ett halvt leende från mig.


Hjälp på photoshop?

Tjohooo
Lite smått rosa i min blogg nu + en ny header.. Vad tycks? Får duga för tillfället tills jag lär mig hur man gör i photoshop. Någon som kan hjälpa mig?
Nu ska jag se på Playa de sol. Ååh nej, apropå spanska.. Det har vi imorgon, jag kvävs.


Vi är bäst på att sjunga, ja-a-rå

Sitter i sängen med laptopen i knät, men med sov t-shirten fortfarande på.. Snacka om att kasta bort en dag. Men det gör ingenting, för mitt rum är totalt rent nu och jag ska snart åka till lugnet och träna! Livet är så chill nu, det tycker jag mycket om!

Jag: Mamma, får jag ta hål i naveln? (Jag förväntade mig ett rakt nej.)
Mamma: Haha, javisst
Snart så, eller?


HAHA! Här åker vi buss hem från drag i fredags. Mycket roligt. A-m, jag och Julia.



 

Städning på nivå 0

Hej
Städar rummet, så sjukt tråkigt.. Men eftersom jag bloggar, så förstår ni väl hur otroligt bra det går. Hoppas timvisaren på klockan snurrar fort fram till klockan 5. Vill träna! Men jag måste ta tag i detta elände nu..
Ciao


FOTO: Naglar och pärlhalsband




DRAG

Tjuuu
Sitter hos F'G, ho lyssnar på sin blattemusik. Suck. Igår var det drag, inget man har missat om man inte gick. Men det var helt OK. Efteråt sov Julia och F'G hos mig och vi somnade i stor sätt med kläderna på, som vanligt. Idag hände det inte mycket, stan en snabbis. Och nu ska vi kika film och äta resten av dom nu uppätna popcornen, alltid fail. Och även fast jag inte vill lägga in en bild på min lugg så ska jag göra det ändå..


RAMDOM BILDER 

Jag och F'G


Vilka retards...


Julia och A-m

1 SERIÖS BILD


Jag, Julia, A-m och F'G



Luggen på plats.


Imorgon blir det städning i hela huset, sedan ska jag laga mat. Känner mig som en mami.


Längtar galet mycket till något roligt

Hej allaaaaaaaa
Jag har ingen att säga, för jag är på för spralligt humör! Träningen var riktigt kul, tack vare Anna-Maria! HAHAHA ojojoj vad vi skrattade, flumm träningar kan behövas ibland också så man inte måste vara seriösa hela tiden! Klippte mig idag då......... Hehe, blev inte så nöjd men luggen växer väl ut igen.. Vill helst inte visa någon bild. Maybe later. Imorgon döjler jag luggen och färgen får komma fram, luggen kan visa sig nästa vecka tycker jag. Helgen består inte av något speciellt, städning och barnvakt. Eller jo, imorgon = DRAG. Blir kul hoppas jag! Träffa roligt folk får man iallafall!


HEHE



Oj juste, här är en video på min lilla syster. C-c-c-c-crazy
(Ni får vrida huvet åt... vänster!)

"If i could dream, I would dream about you"

Hejsan
Ont i benen, gick från stan till pilbo idag med Anders, Marika och Gidde. Vi skulle hem till Dyrelövs och gå på house. Trevligt var det. Annars har det bara vart en vanlig skoldag idag. Och efter skolan gjorde jag, A-m och Marika dansen till idrotten. Behövs bara lite slipning nu. Hehe. Imorgon har vi SO prov och jag har såklart glömt böckerna i skolan. Suck Julia, duktigt! Och sedan får jag och Marika ledigt från idrottslektionen för vi ska klippa oss på haraldsbo. Nu har jag bestämt mig, ljusare slingor och lugg ska det bli. Kommer väl förhoppningsvis en bild på resultatet, om det inte blir helt fail. Sedan träning på kvällen. Feels like a gr8 day 2morrow.
Nej, nu blir det sängen.
Go'natt!




Is it morning alredy?

Godmorgon
*Gäsp* Frukosten klar, nu ska jag bara hoppas på att mina Black Eyed Peas låtar ska ladda klart så jag kan gå till Marika. Vanlig skoldag idag. Sedan efter skolan drar jag, A-m och Marika till stan och kollar lite, sen Wayne's, sen läxhjälpen och sedan går jag på dans. Lagom mysig dag.


Kort inlägg

HEY
Mina tår är frysta. Hehe, nejdå. Men kalla är dom. Och dagen spenderades med klassen vid gruvan.. Helt OK faktiskt. Och nu ska jag hinna fixa en skiva med musik till Gymnosgalan den 5e december på fem minuter.. Suck, så inget bloggande. Träning ikväll, tagg Julia tagg. So.. Se yah



Ååh.. Min underbara parfym, Christina Aguilera är slu snart.. Som ni ser


Helgen i Idre

Tjuuu
Sitter och dricker bubbelvatten efter att ha packat upp väskan. Helgen har bestått av nagelfixning, skidor på Idre Fjäll, träffa massor av roligt folk, jobba, fastna i mora över torsdag natt, lekt med hundarna med mera. Hehe, ja. Vi hade kollat fel på busstabellen, så det gick inga bussar från Mora till Idre. Men det var ett roligt äventyr det också! Också försökte vi flörta in oss på bion, men biogubben med puckelrygg och ölmage var inte så snäll... Haha. Men jag har inte mycket att säga, bara det att jag har haft en otroligt rolig helg med min Marika!
 
    

    
Fixade naglarna i helgen. Dålig kvalité på bilderna. Känner att jag är i behov av en ny kamera

Skola imorgon. PUST


(Den lilla JuliaLinnéa bilden fungerar inte för tillfället)


IDRE!

Hejsan!
Tack för alla afina kommentarer hörni! Men.. Alla tycker olika om hur jag ska klippa mig? Jag vill klippa lugg, men jag vet att jag kommer sakna mitt gamla hår. Men den växer ju ut fort också... Men Elizas tips var bra. Rätt lång lugg, men tunn så jag kan ha den åt sidan. Tack sötnos! Men nu hinner jag inte blogga så mycket. För snart blir jag hämtad av Marika, så åker vi till idre och åker skidor! FETT NICE! Snowboard blir det också, årspremiär! Igår sov jag hos henne, efter en väldigt mysig dag/kväll. House på Wayne's.. Där jag och Marika var i stor sett hela dagen, älskar'e.


Hösten tar slut, VINTERN kommer



Kommentera! LUGG eller INTE?

Tjena!
Blir ett kort inlägg nu, för om några minuter börjar Desperate Housevifes (STAVNING!?). Men jävlar vad jag har tränat idag alltså, eller ja, jag och Julia. Vi har simmat 500 meter! Duktigt va? Så nu hoppas man på lite träningverk.. Ett litet leende på läpparna fick man idag, när beskedet kom att jag hade VG på matteprovet. Hihi. Men.. Har ingen lust att skriva, för mina fingrar är helt lama just nu.. Och inte hinner jag lägga upp några bilder heller. Och imorgon får jag se om jag hinner blogga, tror inte det. Det blir i alla fall stan hela dagen och sedan house.  

Innan ni lämnar sidan, jag behöver era röster! SKA JAG KLIPPA LUGG, ELLER INTE?


Dagens bästa bilder

Tjenix
Nu har jag kommit hem från en rätt lyckad träning. Men varför inte vara glad för det som gcik bra? Istället för att vara ledsen över det som gick dåligt? Ååh jag är så trött på att vara depp, inte så rolig dag p.g.a det.. Men jag försökte. Och nu ska jag försöka vara glad! En liten komisk händelse idag bara, när jag och Marika skulle ta bussen till träningen på lugnet. Allt gick bra in till stan, tills vi hoppade på fel buss som gick åt motsatt håll som vi skulle till... Haha, vi är ju bara för dåliga. Så jag kom lite sent. Och skoldagen har väl annars bara varit som vanligt..
Här får ni dagens bästa bilder


en på hemkunskapen, vi gjorde jätte fina pannkakor!
Och med det är jag INTE ironisk, faktiskt...


Julia och Julia
Imorgon ska vi till lugnet och simma! Konstigt nog.. Och sen blir det mer träning, dans.


Felicia, Marika, Marcus (I bakgrunden), + min hand
Väldigt fint.. Och som vanligt, bilden går inte att rotera, och jag orkar inte lägga upp fler

Ursekta bildkvalitén, mobil kamera you know.
CIAO


Rubrik?

Tjobre
Träning nyss, det var roligt.
Nu har jag precis skapat ett videofy konto. Så, såsmåningom kommer det filmklipp. Inte från youtube, eller kanske det också, men däremot dom jag/vi(?) filmat själv, typ videos från mobilen. Så fortsätt att kolla bloggen, det kommer funny stuff sen!


Julia Linnéa Johansson


Ny jacka

JUSTJA!


Modell: Jag
Fotograf: Självutlösaren


Ny jacka, köpt på Curb. Kommentera :-)


Några bilder

HEJ!
Sitter här och min lillasyster torterar Julia.. Stackarn. Nu har jag ändrat designen, igen. Haha den gamla var ju så ful... Idag har jag och Julia bara slappat. Elelr ja, Julia åkte in till stan en snabbis. Nu blir hon hämtad om någon timme och då åker jag till träningen. Ikväll har jag inga större planer.. eller ja, förutom träning. Här har ni några bilde från igår!

 
Julias mamma sminkade oss, det blev jätte fint! Tack!


Tvekade med att lägga upp bilden.. Men den kom upp iallafall! ;-)
Jag, Elina och Therese!


Elina vid bordet som vi hoppar på! Haha, och Alva i bakgrunden...
(Bilden går tyvärr inte att rotera.. Suck)


Sjukt dålig bild men jag och Elina hade kul på trampolinen efter tävlingen!


Emma, Josefine, Anna-Maria, Julia (Jag), Elina, Therese
Jenny, Linn, Linda, Fanny, Maja
Malin, Julia, Emma, Fanny
Ja, det var några från de två lagen.

Bra kört alla!
Och grattis ALLA PAPPOR I VÄRLDEN!


Tävling = tummen upp

Hej!
Gissa vilka som är delad nästbästa plats i Dalarna? Jo Gymnos f1!! Ja, det är vi det. Så sjukt rolig tävling och det gick jätte bra för alla! Nu är Julia här och snart ska vi äta, sedan gå ut lite och promenera till Willys. Ikväll ska vi hyra film, det blir mys. Imorgon blir det slappdag, sedan träning igen.. Min kropp orkar snart inte med mer! Och dagen efetr har vi tre timmars träning igen. Hehe, tur att det är kul kan jag säga! Bilderna från idag ska jag redigera sen, men just nu orkar jag varken det eller hinner. DOM KOMMER SEN!
Men här får ni tre av dom härligaste ICA reklamerna jag sett!





Tjejkväll!

Hej
Ska inte blogga så mycket nu, orkar inte. Men dagen har vart åkej men det är fredag = helg. SKÖNT! Nu är Julia här och ja.. jag ska väl inte tråka ut henne för mycket. Sen ska vi fixa oss lite och sedan åka till Emma. Det är några tjejer bjudna och vi ska äta tacos och ha en typisk tjejkväll. Ska bli awsome. Sen åker jag hem och det är väl dags att sova då direkt, för jag lär väl gå upp halv åtta imorgon.. TÄVLING!!!!!!! Askul, det är typ någon dalatävling.. Kom och kolla, lugnet mellan 12 och 1. Hehe.



Wiiie, två Julior på en smäll kväll.


Skolan...

Tjooo
Sitter i skolan, tråkigt eller hur? Nej faktiskt inte.. Vi håller på att skriva om resan till Mars, och vi är nästan klara. Första lektionen idag = matte prov. Gick faktiskt bra! Efter skolan blir det väl hem och äta och sen på träning. Hoppas på en bättre träning denhär gången, jag ska ge allt. Och på lördag är det gymnastiktävling i Falun som vi såklart ska delta i. Superkul! Just det, jag bloggade aldrig igår. Och dagen var väl mest chill... Men house på kvällen var betydligt roligare! Hehe, första gången för mig och Marika. House är på onsdagar, det är några kristna som träffas och pratar om Gud, och umgås, pratar, spelar gitarr och sjunger och så. Det var Jacke och Anders som ville att vi skulle följa med. Och jag visste inte alls att Anders kunde sjunga! Jätte bra actually! Kom hem runt 11 på kvällen, då blev det ZzZzova. Men nu ska vi snart sluta och gå på SO!
Tjaaaaaaråh!


Läs....

Hejhejhejhejhej
Andra inlägget idag, sorry. Skulle bara säga att jag är hemma från dansen nu och ska duscha.. Sen blir det myskväll framför TV:n med mami. Suck jag orkar ingenting.. Och ni är dåliga på att kommentera, VÄLDIGT DÅLIGA HÖRNI!!!!!!!! Och tack till dom som gör det, det är alltid kul med en kommentar och det gör en gladare.. och det skulle jag behöva. Shit vad jag älskar mina vänner, TACK! ♥


S.O.S - Jordin Sparks
Låten är bra, texten är bra. (Inte så bra video men texten står ju)

Jag har lust att dö för en dag och se hur folk reagerar, vad tycker ni?



Läs om tiden (med tjock text) så värdelös

Tjobre
Mjo, lite bättre humör idag men det är långt ifrån bra.. Kanske beror på att Marika har kommit hem. Är där nu, sitter och lyssnar på musik.. Snart ska jag väl hem och sen åka på dans och träffa Julia m.m. Nästan 2 timmar har jag och Marika spenderat på vårdcentralen idag.. Hon skulle ta spruta. Haha gick väl sådär, men inget stort problem. Ikväll blir det chill efter dansen hemma.. Vet inget annat jag kan göra.
Hoppas på en bra morgondag, idag också...

Varför finns det tid? Det är bara drygt att hålla koll på klockan och just då ska vi äta, då ska man sova, då ska man gå upp, just då ska man gå till skolan, jag orkar inte! (Liksom jag har gissat hur mycket min mobilklocka är, och jag bryr mig inte) Klockjävel stanna.. Jag vill gå tillbaka i tiden, ändra på det jag gjort.


Förlåt för ett väldigt depp inlägg.

Hej..
Humöret är långt under 0 och jag har inte lust med någonting, eller jo.. förutom att träffa saknade Marika. Hon kommer hem från Tyskland ikväll. Och imorgon får jag äntligen träffa henne. Dagen idag har vart super dålig, kan inte ens beskriva hur dålig den har varit. (!) Igår somnade jag runt halv tre och därför var jag ju inte direkt så pigg idag heller efter att ha gått upp halv sju. Och träningen gick så sjukt dåligt den också.. Var så trött och depp så jag kunde inte göra någonting, inte ens ett litet leende kom fram i friståendet. Och min tränare kommenterade: "Men julia, det ser ut som du håller på att falla ihop och vill bara dö." Och ja, det är praktiskt taget helt rätt. Eller jag tänker inte på några sjuka självmordstankar men i alla fall... Suck, hoppas på en bättre morgondag.
Och ja, jag SKA fixa en mycketmycket bättre design. Fattar bara inte när jag ska ha tid med den...


Take me to another earth
, there no one can see me, or hear me, or feel me. Just alone...


NI FÅR VÄLJA

Hej!
Nu har jag vaknat, ätit frukost och är nästan klar med novellen.. Inte så jätte bra men bättre än första! Satsar på höga betyg i svenska.. Nu ska jag skynda till F'G. Vi ska mysa lite. Men jag har också gjort en ny header. Funderar på att fixa designen lite... Vad tycks?



Välj, ska jag ha den här och göra om den helt. Eller ha som jag har?