TJO

TJUUUUUU
Nu har jag skrivit om dethär inlägget, det bara förrsvann... Men iaf. Dagen i skolan var åkej, trots alla dåliga lektioner. MEN SHIIIIIIIT VAD KUL JAG HADE PÅ LUNCHEN!!!!!!!!!! HAHAHAHAHHAHA. Några som fattar... HIHI. Synd bara att Anna-maria var sjuk.. Efter skolan gick jag och Erika hem till henne, och nu är jag här. Sen blir det hem och äta pannkakor med blåbär och grädde! Ihihi. Sen ikväll ska jag och Johan hyra film och mysa. Vi firar våran 1 månaders dag idag :-D Höhö, säg grattis förfan! ♥
Hah deth brah kramh! // J♥L♥J


<3

Godnatt
Jag älskar Johan <3

HEJ?

Nyss dansat ! HAHA så onödigt inlägg

Jag och lisa har kul på msn


idag är det tisdag?

Tjenarä
Sitter nu och lyssnar på musik, fawo låten just nu = Where is the love - Black Eyed Peas . Skoldagen var helt åkej. Men vi slutade rätt sent.. Nu ska jag snart äta, soppa. Inte så gott, menmen imorgon blir det pannkakor med blåbär & grädde! Sjukt gott, men jag hatar pannkakor egentligen... När jag ätit ska jag på dans, kul! Och när jag kommer hem får jag skynda och duscha, för sen ska jag, Johan, Stefan och Anna se på film. Mys! Vet inte vilken film ännu.. Och så har jag 5 bloggar att fixa, herregud! Men det är rätt kul, fattar inte hur jag ska ha tid med det bara.. Om 4 dagar är det täääävling, Hedemora!!!!!!!!!! PEPP!



HAHA bilden....

Ha det bäääääääst // J.L.J

godnatt!

TJENAAAAAAAAA
Ny design, igen... menmen, höst right?
Dagen var helt åkej, har bakat kladdkaka med F'G och sedan en kanon träning!
Nu ska jag sova för jag är väldigt trött, orkar faktiskt inte blogga..
Nytt inlägg imorgon.
Puss godnatt // j.l.j

Tjululu

Tja bloggis
Nyss ätit lunch, måste baka tekakor igen... suck! Men det blir att träffa min saknade F'G sen iaf! Och ikväll blire väl att vara med hon också. Men jag har typ panik för mina skåpnycklar är hos Marika, och hon har åkt till Norge typ en vecka nu.. Men hennes bror skulle höra av sig, så kan jag komma och hämta dom.. Yes. En vecka utan H'K i skolan, kan det bli bättre? JAAAAAAA MYCKET!!!!!!!!!!... Nej men nu måste jag sätta igång och göra mackor.

Vilken header ska jag ha? (Inlägget nedan) Skriv vad ni tycker
//j.l.j

NI FÅR VÄLJA!

HEJHEJ
Nu har jag gjort en ny header... Jag vet, jag ändrar den hela tiden men jag kan inte bestämma mig?! Så du får ni välja



Den här...



Eller den här som jag har nu?

johan ♥

Tjaaaaa
Väntar på att Johan ska komma, ska se film. Sedan sover han här. Myspys. ♥
Men ni är dåliga på att kommentere tycker jag!
Ha det bra! // j.l.j


fototema: HÖST













tekakor

HejSvejs!
Vaknade klockan 10 av en hemsk tanke. Jag hade inte gjort hemkunskapsläxan. Tekakor. Ååh vad drygt! Men nu är det gjort och jag har vartit jätte duktig! Eller mamma fick hjälpa en hel del men resten själv! Heheh. Så nu blir det frukost när mackorna har svalnat ute. Sen hoppar jag in i duschen, skönt. Sen får vi se vad jag gör.. Johan ska iaf sova här inatt, älsk <3 Nej nu blev jag hungrig!



Ciao // j.l.j

ÄLSKA DAGEN

Men hallå!
mycket bättre dag idag alltså! Skolan var helt åkej, och efter vart det en H'K & P'G dag. Så jävla kul! Vi chillade lite efter skolan, sen skulle vi gå till willys. Vi gick en lite omväg, men det kan vi behöva! HAHA! Men det var skönt, solen sken. Sen gick vi in på willys ett tag, handlade chips och chokladpudding.. Jah, där har ni oss. Men.. när vi kom ut, så var det mörkt! Vi hade visst varit där lite för länge kanske... Så vi skulle skynda oss hem för att hinna se mycket på förhäxad och äta pizza. Och tur som vi hade hittade vi en kundvagn. HAHAHA fyfan vad kul det var! Marika skjutsade mig hem, eller ja nästan. Och nu är vi hemma (eller ja hos marika) och ska äta pizza. Mmmm känner lukten, nu är den klar! Ihihi. Och sen blir det mys. Imorgon sover Johan hos mig, det ska bli vääldigt mys! Fett bra helg, är på toppenhumör nu alltså! Men imorgon åker H'K bort en vecka.. ska försöka klara mig en vecka utan henne... usch!!!!!!! Och apropå gurka, ny design!


BILDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haha gammal

H'K: Är det höger eller vänster trafik på kundvagnar?`
P'G: Mört!!
JAG ÄLSAR DIG!

Men puss på alla! // j.l.j


DAGEN, usch?

HEYHEYHEY
Skitdag. Först hade vi matte med äckel Claes.. Usch! Sen det första SO provet. Sen Teknik, och jag typ somnade.. det sög. Och efter det SO prov igen, och sen hade vi lunch.. Och det var ju såklart äcklig mat. Och sist av allt på dagen hade vi idrott. Jag tänkte att det skulle väl gå bra, rätt kul faktiskt.. Men ofcourse, TERÄNGLÖPNING!!!!!!! typ 4 km!!!!! Sen vart det ju tillbaka till skolan och vänta en timme på F'G. + Att mina gratis sms tog slut idag!! Sen 3 timmars träning, gick inte så bra på slutet.. fan! Nej, den här dagen var verkligen hemsk. Och det betyder väl att helgen kommer att bli kung? JA! Ihihi. Kan berätta mer om helgen sen.. Nu måste jag nog sova.. Känner mig tröööööött! Vill bara visa er, mest gymnasterna, vilken låt vi borde ha på hopp! Tror vi hade den på någon gymnosgala för ett tag sen... Here





Godnatt // j.l.j

Mört :-)

TJA!
Orientering idag då! Gick riktigt bra för mig och H'K, sprang på 55 minuter! Hehhe. Sen chillade vi hos Felli, pluggade till SO provet imorgon.. Tror jag kan allt. Nu är H'K här och vi har gjort nästan halva Mörtfilmen, Julia The Movie. Blir en riktigt askalas film dä. Vi kan inte avslöja mycket om filmen.. Allt vi kan säga är Kurt The Mört and The wanna B's. (HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH) Och ja.. Nu ser jag ut som en mört!!!!!!!!!!!!!!!!! Ih. Imorgon tråkskola också, får se om jag träffar Johan ikv :-) Kanske ser film eller nått. Men nu har jag inget mer att säga...



wilma-rumpdreggel!

MÖRTIGA HÄLSNINGAR // P'G & H'K


HEY

Tja
Nyss tränat, gick jättebra. Och efter tre timmars träning så ska jag nu duscha. Skönt. En otrolig jobbig dag idag kan jag säga... Usch. Och imorgon blir det en till jobbig dag.. Ska nog hinna med att läsa och plugga lite till SO provet på torsdag, Franska revolutionen... Shiit. Aja, får väl göra mitt bästa, right?
Puss&Godnatt // j.l.j

Fotboll i Hosjö

Hej!
Ja-a-då, då har man stressat ihjäl sig (nästan) i onödan.. jag skyndade mig jätte mycket för att jag skulle hinna till hosjö och kolla på när älskling spela match men F'G kunde inte följa med förren om en kvart.. Så vi kommer väl lite sent.. Menmen, efter helgen utan Johan får jag äntligen träffa honom igen! Tihiihi. Men nej nu ska jag kolla lite på facebook, så mycker bättre än bilddagboken. SÅ LÄGG TILL JULIA JOHANSSON! Hehe.
Ciao, vi hörs! // j.l.j


HIHIHI

Tjulululu
Klockan är eftermiddag och jag, Julia och F'G har vart på Gudstjänst... Kul? Nej. Menmen, ska man konfimera sig så måste man. Gick på stan lite efter och fikade åså... Ikväll blir det film med Johan, Stefan&Anna och Helena&Calle. MYS. Men... Ville bara visa det jag köpte igår! Hihi

 





Gul mössa, Gina Tricot 99:-
Adidasväska, Stadium 399:-
Stickad tröja, Gina Tricot 249:-

Och Mami betalade allt
Puss&Hej // j.l.j

Hinner inte blogga nu

HEJ
Måste sova nu, trevlig kväll hos Lönnars.. Men klockan är 20 över 10 nu och jag ska upp tidigt imorgon och gå på Gudstjänst, haha får se om det blir kul.. Sedan blir det chilla hemma och sen filmkväll med Johan och mera. Mys!
Godnatt everybody // j.l.j

ShoppinG

Hellu
Fixar mig nu, och sedan blir det ner på stan och träffa elina, blir förhoppningsvis att köpa en adidasväska, stickad stor tröja och någon sorts sjal.




Sean Kingston - Fire Burning 
Jag hör av mig senare! // j.l.j

Äntligen fredag

HeyHeyHey Bloggiii
Skola, bläh. Den hoppar vi över tycker jag, väääldigt segt .. Efter skolan träffade jag Johan en snabbis, hann inte va så länge.. Och nu har han åkt till fjällen över helgen, 2 dagar. Känns väldigt långt tycker jag, jag kommer sakna dig ♥ Sen klockan 4 var jag och F'G hos Emma och fixade tjejernas hår, bra blev det. Haha funderar på att bli frisör.. Fett majs, men, man måste ha typ mvg i alla ämnen! Wuups. Whatevah, sen åkte jag hem och åt. Och nu ska jag snart till Näs med F'G och träffa lite folk i hosjö, trevligt. Sen blir det barnvakt och att se på film. Och imorgon blir det lite shopping med the ratas, A-m & Elina! ♥ Och grattis till Madelene Renhuvud och min mormor! =)
Ha en riktigt trevlig kväll // j.l.j


n0thing to say

Heiiii
Nyss tränat, gick väl sådär men kul var det. Skoldagen var väl helt åkej, och orienteringen gick skitbra! Jag och H'K var bäst! Hehehe. Efter skolan såg jag och H'K på förhäxad och åt blåbär, hihihi. Sen stekte vi pannkakor och jag var jätte duktig! *Stolt* Och sedan träning, dagen var slapp... Känner mig lite trött, ska nog lägga mig nu snart. Finns inget mer att berätta...

Julia: Asså jag är allt som börjar på K. Konstig, klumpig, klantig, katastrofal...
Marika: Korkad.
Julia: Knubbig.. Tjock!
Marika: Men tjock börjar inte på K...
Julia: Nej har jag sagt att det måste finnas ett K med eller?!!
Marika: Men julia det finns det...


HAHA

Puss & go'natt! ♥ // j.l.j


Idol (L)

Checkit Checkit Chekit
Hahahaha humor ..


tråkdaaaag!!!!!

Shuuuuuu
Trååååkig dag alltså! Skola som vanligt först = helvetesspanska + SO. Sen gick jag, Marika och Anna-Maria till lamarina och köpte pizza, det var gott. Sen tog klassen bussen till stan, och sedan vidare till Borlänge för att gå på något museum, jag kommer inte ihåg vad det hette... Men iaf, det sög!! Ååh, det var verkligen tråkigt! jag räknade hur många gånger jag gäspade, och jag gäspade 23 gånger + att jag somnade en gång.. Hehhe. Men jag tror faktiskt att dom flesta somnade, helt seriöst. Sen kom jag hem, chilla lite och nu ska jag snart kolla film med johan, mysigt. Och imorgon är det skola igen.. Suck.



Ha det majsss // j.l.j

hihiih

Har man skaffat Facebook? Ja-a-rå



Go'natt :-)

Wilma vart är du?

HEY
Gr8 humör idag alltså. Vet inte varför men det var så. Och det är väl positivt, right? Dagen började i sängen som vanligt, ovanligt trött. Gick typ sovande upp och åt frukost sen cyklade till F'G i vinterkylan. Haha. Men det var seriöst vinterkallt ute, men temperaturen ändrades rätt fort idag... Fixade mig hos henne, sen fick vi bråttom till skolan. Kom någon minut sent men ingen big deal. Slöjden, otroligt slapp alltså. Brände mig på limpistolen så jag fick värsta stora blåsan på handen, nu bara ett märke.. Resten av skoldagen gick finfint. Halv studiedag också! Fick sluta halv ett. Gick hem till H'K och slappade med förhäxad efter skolan. Mys. Och nu har jag nyss ätit. Passar Wilma nu men jag vet inte vart hon är.. Jag tror hon har rymt någonstans.. Heheh. Duktigt Jullan! Snart blir det dans, sedan får vi se vad man hittar på.. Kommer hem halv 8 så det blir nog inte mycket att göra. Och jag måste säga att jag är otroligt trött på mail! Och ni ser ju hur duktig jag är och använder STORbokstav och lite bättre svenska nu på bloggen, heja! Nej, nu måste jag hitta lillsyrran.




CIAO // j.l.j


måndagggg

tjulululu!
skolaskolaskola, gick rätt fort.. haha hemkunskapen idag gick lite bättre. vi gjorde typ .. mackor. men.. när jag skulle ta plåten, så tog jag tag i den med händerna och brände mig... fyfaen vad ont det gjorde. men jag är bäst ännå, right? sen har jag inte gjort något mer idag, kom hem från skolan nyss och har kollat lite tv.. det är så grymt tråkigt. jag gör det aldrig.. tur det, annars kunde jag fått fyrkantiga ögon. och apropå gurka. igår hade jag ont i mitt höger ben, och idag i vänster.. jag kommer bli sjuuuk! igen. alla tycker jag är typ dumihuvet när jag säger så, men det är sant ju! heheh. nu ska jag snart äta, sen blir det träning ! wiiie. ingenträningslust nu, men det blir andra tankar när jag kommer dit! jag hoppas på skruvträning, eller tumbling. efter träningen blir det hem&duscha, sen sova! åhguuh va trött jag är.. måste duka nu,
måste bara säga love black eyed peas ♥ lägger kanske in några låtar sen :-)



hejrååååååååh // j.l.j

BEEEEEEEEEENJAMiN

HAHAHAHAHHAHAHHHAHAHHAHHA min och fg's humor



fixat lite med designen, inte klar än som ni ser men det kommer.

//j.l.j & f.j.g

inget bloggande

hej allllaaaaaaaa
sitter här och lyssnar på black eyed peas. riktigt bra, och vi tackar marika för tipset. hehe. och ja, jag har inte bloggat så mycket.. och jag vet att det är fetttt jobbigt att läsa mycket så jag ska bara skriva lite. åhhh vad jobbigt, 90 vänner på bdb som har lagt upp nya bilder.. JOBBIGT! anledningen av så lite data är att jag inte drog ut min tand, bläh.. men nu är det gjort, *stoolt* haha. blir mer blogg imorgon, ikväll blir det att va med fg. och träffa minjohan ♥

nu ska jag till fg
hare chill // j.l.j



missing you - black eyed peas

chill dag jaha?

hejjj
dagen var chiiiiiiiiiiiiiill. för chill. började tio vid roxnäs för 5-kamp. haha ååå gud vad mycket man var med och gjorde, men det var helt åkej för vi slutade typ 12. sen har jag och marika inte gjort nåågonting idag, verkligen ingenting! eller jo, kollat på förhäxad. vi är på sista sesongen nu! ihhh. men sen gick jag hem och åt mat, och nu latar jag mig igen.. men, jag ska på dans snart med julia... eller ja, vi träffas där. men innan ska jag byta om och försöka hinna med att platta håret. efter dansen ska jag träffa johan! har inte träffat han på hela dan.. ihih. och nu skulle jag jääätte gärna vilja ladda upp en video från utube, men jag hinner nog inte med det.. synd får bli en annan gång.. några förslag? jag tänkte på beenjamiin! hahaha, eller kanske från juluppvisningen med gymnos, när vi dansar fristående.. hehe.



jag älskar dig hk, bästa vän

ha det gråtta // j.l.j

jag är sååå lyckad

chacha
haha, skola idag. hemkunskap, bra va? mjo, men denhär gången kokade jag över pastan rätt mycket bara, å fick inte göra någon mat för resten i min grupp.. och jag skrek men paassstjääävel & koka för i helveteeeeeee! så visade det sig att jag satt på fel platta.. hehe så vem ick sköta disken? jo jag. resten av dagen gick fint, till&med spanskan med pavo. förutom att jag åkte hem för att hämta hemkunskapspapperet, som skulle vara inne förra veckan, men sen glömde jag det. smiiiidigt. men iaf, efter skolan så gick jag hem till marika en snabbis, åt glass (?). sen åkte jag till tandläkaren. inga hål, allt ser fint ut. (puuhhhh!!!!!!!!!!!!!!!) förutom att jag har 3 lösa tänder som jag fick i "läxa" att ta ut idag.. kommer jag göra det? hm låt mig tänka, nej. eller kanske en av dom som typ ramlar ut snart. flåt, jag vet det är äckligt. nog om tänder. sjuk typ, jag hoppas verkligen inte att jag blir förskyld (igen) ! men det blir ingen träning iallafall.. kanske drar till marika nu, ett tag. kanske träffar johan ett tag sen.. saknar han redan =)

texen till låten in my heart
http://www.youtube.com/watch?v=NGXYAJoDWCk&feature=fvst

är dey någon som vet hur man får videos på bloggen? HJÄLP MIG
jag vet, fail
ciao ! // j.l.j


KOLLA, NU!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_Jp6Y1Yh6Bs&feature=channel

hahahhahhahahahhahhahahahhahhahahahhahahhahahahahahhahahahhahahahaha
f'g & jag har humor

bäst av allt är dom här
ni måååste kolla!
|
|
v

grönalund
http://www.youtube.com/watch?v=ZKVHY8bjIw4
segway
http://www.youtube.com/watch?v=heV-ftrpKmU&feature=related
karate
http://www.youtube.com/watch?v=VQvUpdPVfAc&feature=related
youtube
http://www.youtube.com/watch?v=AB5MBPTEvEk&feature=related


helgen var bbbra!

hejjj
inte bloggade jag igår, men jag får blogga lite nu innan jag ocg fg ska se på film.
igår var vi på granny goes street här i falun, det var kul för min del.. men alla var ju inte direkt så jätte pepp. men iaf, så var jag med johan nästan hela kvällen, trevligttrevligt. sen när papi skulle hämta oss så fick han punktering på bilen, otur eller vadå? så vi fick vänta rätt länge på skjuts.. men vi kom iaf hem och då sov jag hos fg, mysiigt. sen idag blev vi väckta halv 1. hehe, 11 timmar sov vi. har nog inte sovit så mycket på flera veckor. sen åkte vi tillwillys å köpte ships & dip (tjockisar?) och nu ska vi se på film. sen åker jag nog hem och äter, blir väl typ en kvart hemma eller så menmen, sen ska jag & johan träfa fg & viktor på kvällen. miihiih. och en bra sak är att jag och fg ville verkligen ha filnt väder, och det äre. solen lyser. men varmt.. nej. men vem orkar bry sig nu? det kommer typ börja snöa. asså jag är så lat, jag orkar inte bry mig alls om någonting. aja, kvällen igår var super! för det försa fick jag vara med johan hela kvällen och för det tredje fick jag träffa massa folk!
nog skrivande nu, ni får en puss om ni har läst och 2 om ni kommenterar !



julia: fail
frida: who cares

chill liv // j.l.j

kvällen blir bäst

hej bloggen
jag bloggade inte igår, men det var en vääldigt stressig dag .. usch! var i stan och köpte en svart tröja med vitt WESC märke på, 700 :-. så nu är jag inte såå jäätte rik längre.. menmen, har iaf mycket pengar! sen tränignen gick väl bra.. sen träffade jag johan lite på kvällen ♥
och idag har det vart helt åkej i skolan, '(lägg märke till att jag inte kan stava till åkej .. hm) nu är jag med fg. och det blir att städa mitt rum, och äta mat (heheh gott) sen ska vi till johan, jag, fg & viktor. mysigt! sen sover fg här, tihiih fett kul vi kommer ha! och imorgon sover jag hos fg innan granny goes street.. ishh! kul, men nu ska jag stääääääääda -___- fifan vad tråkigt.

puss ♥ // j.l.j

akon - sexy bitch <3

hejhej
ojoj, onsdag. gick super bra, eller jag föredrar mitt&marikas ord, chill dag. även fast det var feeeett tråkig skoldag, så gick det asenkelt. men orkar ni vilja veta? nej .. aja, efter skolan cyklade jag&hk hem till mig, åt blåbär och kollade på förhäxad (som vanligt). sen följde jag med henne och till vårdcentralen. annars har dagen vart helt ointressant.. trevligt liv jag har. eller inte? nu snart kommer marika hit och johan också, sen sover marika här.. tihii jag var så duktig att jag lyckades övertala pappatågaaaaapropå gurka, så har det vart jätte mysko väder idag, från skinande sol till regn.. hm. och imorgon hoppas jag verkligen att det inte regnar!! för vi har orientering uppe i gläntan.. men usch. och aaaaapropå usch, så fick vi skolfotona idag. enfotot blev jag inte nöjd med, men marika sa att det såg bra ut.. men nej! och klass fotot. marika såg ut som en liten dubbel fet hundjävel med fejkatleende & sneda ben. jag såg ut som en liten dränkt äckel unge med jätte fult ruffsigt, äckligt hår och det ser ut som jag håller på att somna. eller det var iallafall våran bild av oss... heheh. men nu orkar jag inte skriva mer .. kommentera nu , ni suger verkligen på det. felåt men så äre



ha det bra! // j.l.j