Godnatt

Nu säger jag godnatt och jag slänger in en bild på min nya tröja :-) Vero moda 200:-










Min Marika

Nu är det reklam paus på CSI, tredje programmet i triologin. Någon mer som ser/såg det? Själv tycker jag att det äger ;-)
Dans idag, det var kul, hade ingen tränare så jag och Marika dansade själva..
Och efter skolan fotade jag Marika och vi bakade en väldigt god kladdkaka..

Här är två av dagens favorit bilder (enligt mig) på Marika :-) Visst är hon fin?












Jag orkar inte..

Rubriken talar..
Verkligen. Ingen bloggning igår, sorry för det, och ett sent inlägg idag.. Måste skärpa mig, men jag har faktiskt ingen lust (?) att blogga..
To be continued....... just kidding.










Shopping

Rensat garderoben.. Har nästan inga kläder kvar. Så nu drar jag och min saknade bästa vän Marika in till stan. Sedan blir det träning för mig. Ska kolla efter en kofta och linnen.. Får se hur det går för mitt shopping humör är inte på topp. Men det årdnar sig! Och ikväll sover jag hos Marika så det kanske blir dålig uppdatering för mig..
Antingen är det blogg.se som krånglar eller min dator, går ej så bra att svara på kommentarer, så förlåt om mina svar kommer sent!
HUGS


Fokus








Vilken underbart rolig vecka.. Släcker ni lamporna hörni?

Och Julia är tillbaka efter den bästa veckan någonsin. Att praoa på en Cirkus, roligt eller hur? Men det var så SJUKT KUL! Vill tillbaka hela tiden, och jag har lärt mig massor av nya saker bl.a trix med rep i luften, nya saker på trampolin, att stå bättre på händer, jonglera, gå på lina m.m. Veckan kan bara sägas med ett ord, bäst.
Och nu är det Earth hour.

Are you in?????


Fina Anna-Maria som jag åkte med till Stockholm. TACK för en underbar vecka!







Fram till 27/3



MEN, det betyder inte att ni ska sluta kolla min blogg och sluta kommentera right? ;-) Svarar självklart på kommentarerna när jag kommer hem från praoen! Och läs inlägget nedanför, är nog betydligt intressantare än detta.
Ni får ha det så JÄTTE bra ♥








Ihopklistrade fingar (?)

Igår var det konfirmationsträff i Västerås. Det var 1000 konfirmander. Ibland var det tråkigt och ibland var det kul, men jag hade definitivt missat något om jag inte var med.
Och igår på bussen på väg till Västerås, så skulle Julia sätta på sig sina lösnaglar. Då tog jag nagellimmet och klistrade ihop mina fingrar.. HUR SMART ÄR DET PÅ EN SKALA ETT TILL TIO?!?!?!?!?!?!?


Och såhär ser det ut. L Y C K A T.









Easy

PRAO om bara två dagar!! Vet ni vad det kallas? K U L! ;-)

Jo jag tänke bara visa lite lätt hur mina naglar ser ut nu och hur lätt det är att göra det..
Bild 1: Min naglar och en French Liner.
Bild 2: Materialet, easy.
Bild 3: Tummen upp på detta
;-)













Vilken färg?

Efter en bra dag och en bra träning går jag och lägger mig i min underbara säng. ORKAR inte blogga nu, är trött som 17. Hörs imorgon, och bloggpaus under hela lördagen..
Ha det bra och godnatt! ♥

Har kikat lite på mobiler, är verkligen i behov av en ny. Gillar denna! Men.. Vilken färg?











Easy day.

Usch vad jag INTE tycker om pannkakor och vofflor! B L Ä.
Jag tänker inte skriva något speciellt om dagen.. För den har inte vart speciell. Skola som vanligt och nu ska jag på träning om en halvtimme. Ikväll ska jag till Anders på House. (Y)
OCH gud vad glad jag blir av alla söta kommentarer. Ni är guldvärda, kom ihåg det!






Stort TACK.








IRRITERAD

Nu har jag målat naglarna, halvt. Haha, och vad innebär det? Uhm.. Grundlacket är på i alla fall, snart ligger hela den franska manikyren på med lite söta detaljer!
Alltså vet ni vad? Skulle inte ni bli lite smått irriterade om folk tog era bilder som ni hade tagit? Jo just det har hänt nu. En tjej frågade om hon fick ta min bild och skriva att det är min. Det är OK. Men andra bara tar dom som om det var deras? F R Ä C K T tycker jag.







Cya!

Nuuuu hinner jag inte blogga! Ska iväg på träning om 5 minuter. Hörs ikväll.
Julia loves you!


Gymnastik









Bilder med ett glatt humör!

Träningen gick... AWSOME! Jag klarade rudolf, en rak volt med ett och ett halft varv skruv, och min rondat flickis sträck satt tillslut! Gud vad glad jag är. Jag tycker inte ens att det är jobbigt att gå upp tidigt för skola imorgon, jag längtar.. OK inte riktigt men imorgon blir en bra dag, det ser jag fram emot.









På foto 1,2 och 3: Min fina Marika som jag tog kort på idag.
På foto 4: Min piercing. H3h3!









Läs och förstå hur bra jag mår.

Tjenare everybody. Skolan har slutat för dagen och jag är på super-duper-topp-humör! Riktigt glad alltså. Allt känns ljust och jag skrattar hela tiden. Känns bra. Nu ska jag laga min favorit mat, wook med nudlar. Sedan beger jag mig mot Lugnet för gymnastikträning. Hoppas träningen går bra!!
Och jag har fått en bula på ryggen :-( Från när jag gjort kullerbyttor på stenhårt golv... Blir väl såsmåningom ett blåmärke.. Men vad gör det! *Smile*


Heartbreak.








Traning, i keep working.

Nu drar jag iväg på mina två söndagsträningar! Ha en bra eftermiddag ♥











Happy

Hur skönt är det inte med helg? I love it. MEN, imorgon börjar skolan igen. Jag kan ju trösta mig med att jag får träffa mina underara vänner, att jag slutar tidigt och att det är en hel veckas prao efter denna vecka! För er som inte vet, så ska jag berätta för er att jag och min kompis Anna-Maria ska åka från lilla Falun ner till Stockholm och praoa på Cirkus Cirkör gymnasiet! SKA BLI SÅ GRYMT KUL!











Vilken tycker du om mest?



Puma vs Nike
Vilken är bäst?








URGULLIG BILD

I'm alive. Som de flesta vet har jag vart i Sollefteå i några dagar och bland annat gått på min mormors begraving. Men det var inte bara sorgligt och ledsna miner. På minnesstunden var det 80 pers. Släkt och vänner som ville komma och dela glada minnen. Mest rörd blev man av mormors gamla bästis, som hon uttryckte sig som.
Nu är Marika här och jag ska inte sitta nå mer vid datorn, känner mig väldigt osocial då.. Hehe. Men vi ska nog hitta på något skoj!


Min lilla ettåriga kusin Alfred. Underbart söt!









Point it that way

Sent blogginlägg! Jag blir bara sämre och sämre för jag får mindre och mindre tid för bloggen. Så jag ber om ursäkt för det. Imorgon ska jag till Sollefteå, igen, för det är begravning på fredagen.. Så imorgon ska jag sitta i en bil i 6-7 timmar istället för att gå i skolan. Skönt, men jag vill ändå träffa kompisarna...


G    o    d    n    a    t    t,    J    u    l    i    a      L    o   v    e    s      Y    o    u    ♥









Stupid

Förlåt för dålig uppdatering. Dagen har ägnats åt skola, pluggning och träning. Är så sjukt trött nu så jag ser knappt vad jag skriver. Jag borde sova, så jag lär göra det. Jag hör nog inte av mig något mycket imorgon för jag kommer inte hem förren sent på kvällen.. Åh vad jag ska vara busy hela tiden då.. Dumt Julia.
Ni får sova så gott och ha en bra dag imorgon. Natti! ♥



I guess I'm just a sucker of love.









Pain!

Ja, rubriken talar.
Är på lite depp humör på grund av att det gick SÄMSTgymnastikträningen, hade ont i ryggen handlederna och mitt självförtroende var under 0... Sånt är botten! Hate it. Och nu måste jag plugga inför två prov, matte och äckelspanska.
Hoppas morgondagen blir bättre.











En.. Brutal dag, som Alex skulle sagt.

Nu vill jag bara till min underbart mjuka sköna säng. Vill inget annat! Idag har jag, Alex och Jonte tagit oss till Bjurs och åkt snowboard, i 6 timmar. Min ben var som spagetti när jag satte mig i bilen, sedan hann jag knappt komma hem innan jag blev hämtad för träning. Så nu värker det i min kropp, speciellt ena benet, handlederna och foten. Det är bara att ta sig upp på sadeln igen, för imorgon är det skola sedan tre timmars gymnastik träning igen! Ohyes....


Hittade denna gamla bild.. Dålig bildkvalité är det också.









SNOWBOARD!

Nu har jag tio minuter på mig att göra mig klar för en heldag i backen. Ska åka snowboard med Alex och Jonte idag! Det ska bli awsome. Och klockan 5 har jag gymnastikträning. Imorgon är det skola.. Men vet ni vad? I don't care. Ibland känns livet bra, utan anledningar.

Glöm inte att säga vad ni tycker om min nya design!
Have a wonderful day ♥



En bild som jag redigerade igår i think...









Ny design.

OK. Ny design! Så.. Vad tycker ni? Vad kan förbättras? Vill gärna höra vad ni tycker! =)









Lot's of love

ÄNTLIGEN SOVMORGON. Jag har inte sovit länge på hela lovet.. Gick upp ur sängen halv 12 med Alvis! Och imorgon är det sista dagen av lovet :-(
Igår tog vi bland annat lite, mycket, bilder. Jag fotade Alva och här är dom bästa...




















Just so you know...

... I'm alive! Har inte bloggat på en evighet (sen igår). Dels på grund av att jag åkte snowboard till 10 igår kväll, och att jag åkt bil i 7 timmar idag. Nu är jag finaly hemma, här i älskade Falun.


Wilma goes crazy.


Favorite candy.




All i need for a car trip.












Hawaii? Inbakad? Kebabpizza...?


The way she moves - Zion ft. Akon

Nu ska jag till backen och åka snowboard, först får jag dras med brorsan men sen kommer Jennie ;-) Vi ska åka nonstop-åkning fram till klockan 22.00 och det blir awsome. Vi tar en pizzapaus någongång också...

Vad är eran favoritpizza?









Love me

My friends say I'm a fool to think
I guess I'm just a sucker for love
People try to tell me
but I still refuse to listen
A minute with you is worth more than
a thousand days without your love
I promise my dear I'll put nothin above ya
My heart is blind but I don't care
Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
kiss me , kiss me
say that u miss me
tell me what i wanna hear
tell me you love me.



Now we talking holiday

Pust! Svarat på lite bloggkommentarer mellan datorns dampanfall.. ;-) Hoppas vi får bort den här skiten. Sitter och lyssnar på Justin Bieber - Love Me. Tips faktiskt. Jag har inte bloggat på hela dagen, p.g.a att jag gått i skolan, mmm på lovet. Men det var faktiskt kul. IMORGON, ska jag åka snowboard hela dagen och på kvällen fram till 22.00! Now we talking holiday!


Haha... Man kan inte alltid vara snygg :-)











2 underbara filurer

Jag har ont i mina ben, har åkt snowboard från imorse till nu. Och ikväll ska jag åka ännu mer! Älskar det :-)
Sedan sover jag hos Jennie och Josefine (kompisar här i Sollefteå) och imorgon ska jag följa med dom till skolan. Och nu är frågan, varför ska jag gå i skolan, på lovet!?!?!?! Och svaret blir, jag vet faktiska inte (?)

Mamma: Ikväll går det en bra film på TV.
Wilma: TOPPEN!!! (
Big smile)
Mamma: Ja, det är PisTvakt.
Wilma: Pissvakt! WIIIIE!








Bild 1: Wilma med rödblommiga kinder efter en dag utomhus.
Bild 2: Wilma och Hulda
Bild 3: Hulda. Morfars underbart söta hund!












Thank you so much

Nu är jag sjukt förbannad. Har lust att springa allt vad jag har tills jag ramlar ihop. Den enda datorn vi tog med till Sollefteå var brorsans, och den har fått virus. Jag blir galen!!!!!!!!!! Har suttit i tre timmar nu, och svarat på kommentarer. Det får räcka för ikväll för jag orkar inte med den här pissdatorn längre. Bloggar möjligtvis imorgon kväll efter en hel dag i backen. Wonderful. ♥

Tack för alla tips, ska göra dom sen! Och tack för alla ursöta kommentarer, blir så himla glad! =)
You are amazing.


För några timmar sen var jag och tränade gymnastik här i Sollefteå :-)











I'm on my way to Sollefteå

Bilen rullar uppåt och jag har funderat lite. Alltid när jag sitter i bilen och lyssnar på musik, blir jag depp och tänker på dålga saker. Varför då?! No idea. Men nu sitter jag här i bilen med min knäppa familj och lyssnar på musik, inga skor, fötterna på sätet framför, myskläder och roliga kompisar att smsa med. Rätt mysigt om ni frågar mig...

Men nu skulle jag vilja fråga er lite frågor om min blogg. Skulle bli glad om ni svarade på dom också =)