norrflärke

heluuuuuu! :-)
sitter här och har nyss ätit efterrätt så min mage når ner till tårna :-D jordgubbar med grädde och socker. som edvin säger; götta! hehe. idag har vi inte gjort mycket, jag och jennie sov bort hela halva dan. sen har vi läst och åkt in till bredbyn och handlade. och på vägen hem plockade vi jordgubbar. sen hyrde vi film också, twilight. yes!!!!! äntligen ska jag se den. höhö. igår fiskade vi, små fisk och en gädda på 2.8 kilo. trots allt fiskpiss på fötterna och maskslem i håret, så fick jag och jennie på 2 maskar själva! hurra och grattis till oss. inte mycket mer att säga, nu håller edvin på att - iaf försöka - koppla in teven i vårt lilla rum i uthuset. jag tror iaf inte att han kommer lyckas men vi får väl se. :-) 
vi hörs, vi ses, ha det gr8 // j.l.j 


dumma julia

hejsaaaaaan
jag har inte orkat/haft tid att blogga.. sry. men det har inte hänt något speciellt.. har mest läst. hehe. nu har jag läst ut både om jag kunde drömma & när jag hör din röst. jag är såå duktig (haha)  och dom är såååååååååååååååååååååå bra. nu är jag på tredje boken, ljudet av ditt hjärta. i söndags åkte vi till sollefteå, hälsade på mormor och morfar. och sen på måndagen var vi på middag hos jennie med familj. super (y). nu idag tidigt på morgonen tog jag och jennie bussen till övik och min familj och mina kusiner åkte bil dit så badade vi på paradisbadet. kul! sen gick vi lite på stan. jag köpte pumastrumpor, en väska och ett par lacoste skor! JÄTTE NÖJD! kommer kanske bilder sen :-) nu är vi i norrflärke hos kusinerna och jennie är med. vi stannar här till fredag, ska bli mysigt. nyss ätit. lilla alfred döptes i lördags, nu är han 7 månader. gullig. när vi kom hit fanns det en ny familjemedlem också, bibi! hihi. skitsöt liten kattunge, vild som bara den! ikväll blir det att grilla marsmallows. hehe. och jag längtar tills jag får en liten stund för min bok... hahhaah. blir kanske inte så mycket bloggande.. men jag ska försöka att orka. och sen bloggar jag ju när jag kommer hem på lördag/söndag. OCH MIN MARIKA KOMMER HEM NÄSTA VECKA, JAG SAKNAR MIN HERKULES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kram // j.l.j

julia och alva

hejsaaaaaaan :D
vaknade, eller ja.. blev väckt av wilma, och en minut efter kom alva, förvånad men glad blev jag :-) jag läste ut boken idag, och såklart var jag tvungen att direkt köpa nästa :-O så jag duschade, och vi tog en varsin cykel mot ica maxi. men nej, där fanns ingen. jag var desperat, så vi cyklade vidare ner mot stan och köpte bok och hårnålar. sen var jag nöjd och vi cyklade hem, snackade i telefon med några slättatöntar.. suck skaffa ett liv. aja, sen åkte vi hem och läste, haha lika förtrollad är jag i boken nu. apropå gurka, jag saknar förhäxad :-( back to life, nyss åt vi mat, "vuxenmat" som jag kallar det, inte gott alltså. men jag sa såklart "tack för maten mamma, den var jätte god" höhö. nu ska jag änga lite tid åt alva :-)
ha det bra //j.l.j

Om jag kunde drömma

läsardag, ska ut med Hulda nu. vi hörs // j.l.j

seg dag

hejsan alla glada!.. och även ledsna
en otroligt seg dag, inte gjort någonting vettigt. vaknade runt 11. läste en timme, åt frukost. sen hade jag ju hoppats på att få träffa min alva ett tag, å kanske sova över. men mormor och morfar skulle komma, och dom kom tidigare än planerat, så då blev det ju ingen alva.. jag tror vi träffas på torsdag iallafall, dom kommer nog på middag förhoppningsvis :-) jag passade på att gå ut med Hulda, mormor och morfars hund, en svart labrador. kommer nog på bild senare. vi var ute och gick ett bra tag, ett perfekt tillfälle att tänka, och sedan utrota dom tankarna... usch. nu har vi just ätit middag och både mormor&morfar är här och farmor&farfar. mysigt med släkten. men nu ska jag nog läsa lite mer.. haha. det är så skönt att läsa, man slipper tänka. ja, ni förstår att jag är vääääääääldigt lat just nu, orkar inte ens tänka.. haha. har till och med lite ont i halsen.. :-( jag vet att ni inte orkade läsa allt, men ni som gjorde det är jag skyldig något fint :-)
hejdå ha det majs // j.l.j

bingo

Efter en lång dag i den härliga svenska sommarsolen så sitter jag och knappar lite på datorn igen. Har provat på bingo på nätet och det är riktigt kul faktiskt. Fick en bingo bonus genom den sidan så jag fick dubbelt så mycket att spela för. Skitkul :)

hejsaan

tjenare, det är den 13 juli och erika fyller 15 år! :-) GRATTIS! har vart hos henne på fika och firat lite, trevligttrevligt! annars har jag inte gjort så mycket mer idag... latat mig lite, hehe :-) nu ska jag hoppa studsmatta å träna lite volter, längesen nu.. får se om jag kan allt :-S haha, jodå det ska nog gå bra. resten av kvällen spenderas nog antingen med twilight boken eller familjen.. hm.. boken! :-) hihu, jag älskar den! man blir beroende, ett tips, läs den! eller ja det är ju fler, men jag läser första nu, sjukt bra. aja, vi´hörs väl! =)


kram // j.l.j

godnatt



åhh gud äntligen får jag sova i min säng!
godnatt :-) // j.l.j

hemma!

tjaaaaaaaaaba!
nu är jag äntligen hemma efter en vecka på västkusten! det har vart suuuper roligt och därför gptt suuuper fort! vi har gjort allt möjligt kul! orkar inte berätta, men några bilder kanske kan förklara lite vad vi har gjort =)



första kampingen var i smögen, 4 stjärnig. där fanns det bad (inte så fint, typ sjögräs å "magneter").
vi fiskade krabbor



jag och line
även kallad, ful&gul eller råttan&kossan



haha pappa din looser



glass!



wilma du är en idiot =)



cool?



marsmallows



haha christian, du är för skön :-)
ni ser i bakgrunden på bilden en båt med nå rosa på?
det rosa är räkor, haha! det var en radiostyrd båt som man fick en kontroll till och köra maten till sitt bord själv ;-)
riktigt härftig restrurang, men jag hatar räkor! :-O



och igår (lördag) var det liseberg! :-D sjuuuuuuuuuuukt kul, jag och line skrattade oss igenom dagen!
haha, vill dit igen :-)



TACK FAMILJEN LÖNNAR FÖR EN SJUKT TREVLIG VECKA :-)



OCH TACK MIN FAMILJ :-)
haha bilden, men måste ju inte vara  snygg jämt? ;-)

nej men nu har jag nästan tröttnat lite på familjen, vill träffa mina saaaknade vänner!!
så vi hörs
jag mår bra, puss /j.l.j


hejdå!

nämmen tja
imorgon bitti klockan 9 drar fam. johansson och fam. lönnar till västkusten
vi ska ha det bäst
chao vi hörs om en vecka!



dream sweet //j.l.j


norslund

heyy!
ikväll tog jag och min kära vän frida, en cykeltur till "nedre turkiet". haha kul =) vi cyklade med en varsin sko (dom andra låg i cykelkorgen). sen kom danne! :-D haha har saknat den killen ;-) sen skulle han GÅ hem till hosjö, jag fattar bara inte hur han orkar :-O eller det kanske är jag som är lat.. men iallafall så ska jag nog se om förhäxad boxen.. eller iaf börja ikväll. å packa lite kanske.
gonatt på er :-) // j.l.j

idag är det lördag

ttjaaaaaaa
jag vill bara säga att det var gryyyyyyymt kul i torsdags med frida! :-* vi somnade halv 6 :-) tihi.
igår var jag, frida, lisa, jacke å gidde på roxnäs, tills det började regna... usch! det åskade ju typ hela kvällen :-S frida åkte hem lite tidigare, men vi stannade en stund efter. å jag gjorde illa mig :-( dett ont i revbenet nu.. ajjjj. sen följde lisa med mig hem, jag städade lite å sen åt vi mat. sen cyklade vi hem till lisa å hämtade lite grejer. sen cyklade vi tillbaka hem till mig, å sen volvo där vi träffade jacke å gidde igen :) vi åkte till lekparken å hade lite kul.. sen fick jag å lisa panik för vi hade missat en minut av smallville x-) haha! så vi åkte hem, å nu var det min tur att ta jackes mobil! :-D mohahah. så nu har jag den, men den har typ inget batteri så jag får väl lämna tillbaka den :-( nu ska jag nog ta en dusch, sen börja kolla ut vilka kläder som måste tvättas tills på måndag, för dååå åker viiiiiiiiiiii! :-D hihu, husvagnsemester till västkusten med familjen lönnar ;-D skoooj! liseberg blire också ;-) och idag kommer pappa hem efter en veckas semester i norge =) hiihi.
nej nu ska jag hoppa in i duschen
hare majs / j.l.j

varmt

tj3nixen!
jag måste bara säga att det är FÖR varmt just nu! sitter i bara korta shorts och ett tunt linne, och det är varmt.. fast man kanske ska njuta av plågan, eller vad man ska säga, eftersom det bara är idag och imorgon kvar av värmen?

jag blev väckt klockan halv 10.. såg på blue water high! :-D det är så grymt bra!! hahah. slappade, solade liiite å hämtade min mobil av jacke (jag ska hämnas!). sen cyklade jag till stan och träffade erika, kollade runt lite men inge shopping för mig. åkte hem. nu sitter jag här å tråkar lite. sen kommer min saaaaknade frida hit! hon ska sova här =) kuuul! blir nog roxnäs som vanligt, härligt. just nu är mamma och handlar mat och jag hoppas hon kommer hem snart innan jag dör av hunger, jag har nämligen inte ätit någon lunch.. ajdå. det bli nog kyckling. gott! apropå mat, jag har haft såå mysko drömmar i typ några dagar nu! asså jag orkar inte berätta, det är så mycket, men dom kan vara från utklädda kaniner till maraboue sommar choklad, eller från fiskedrag till döden. det är rätt läskigt.. har aldrig drömt såhär mycket förut. men ibland får man ett gott skratt när man vaknar! hahaha.

menmen, livet är livet, och nu ska jag väl njuta av plågan.



ursekta minen, ville bara visa håret. dagens frisyr: lockigt, ovanligt... men ja

hare grejt, // j.l.j

råxnes

kul kväll på roxnäs med frida, sara, elina, jacke m.m.
sjukt kul :-)
bara det att jacke har min mobil nu :-O hoppas jag får den imorgon :-S haha, lite komiskt kanske.
kramän // j.l.j


kommer inte på någon rubrik

tjaa!
igår kväll, ojoj kul :-) mamma hade tjejkväll å line, alva, frida och erika var hos mig. vi åkte ner till roxnäs å där badade jag med jacke :-D sen åkte vi hem vid.. tio ungefär. då gick erika å frida hem, sen satte alva, line å jag på en film, mary-kate & ashley, en galen dag i newyork. hahha den var väl bra, bara det att jag har sett den typ 1000 ggr förut ;-) sen hoppa vi lite studsmatta och lyssnade på musik, då åkte alvsa hem runt ett. jag å line hade kul med våra galna morsor :-O :-D hahaha. dom andra åkte hem runt halv 3. jag satte på det sista avsnittet av förhäxad på 6 sesongen.. ååhhh jag dör. iiiinge mer förhäxad???? :'( blääääääää! måste låna mer av marika.. hhehe. somnade vid halv fyra. och nu vaknade jag halv 2. fick inte sova mer för mamma. skulle igentligen ner på stan nu med erika men jag orkar inte och hinner inte. får bli en annan dag.. hör av er om ni vill hitta på något! ;-)
seyah // j.l.j