Smått och gott

Tjena!
Nu har jag kommit hem från vika. Coz var jätte roligt och dom här dagarna har vart dom bästa på länge! Nu har jag duschat och håret är torkat. Skönt. Lördagkväll och inga planer, kanske träffar Johan senare om jag orkar och har skrivit klart novellen.. Skrev en i skolan, men jag är inte nöjd. Så jag gör en ny hemma! Här kommer lite bilder från Sollefteå, har äntligen lagt in dom och redigerat!

Vi gjorde tacos!


Tomat


Majs


Paprika


Ost


Gurka (Med vatten)


Tacos!


Vi bakade chokladmuffins, men smeten var godast som vanligt


Jennie slingade håret, blev jätte bra!

Hehe, ja det var lite bilder som vi hann ta innan kamerans batteri tog slut.. Lite andra bilder tog jag också, men det har inte med vad jag har gjort nu på lovet. Dom kommer väl lite här och där såsmåning om! Men nu ska jag äta, sen skriva novellen.. Och förresten, GLAD HALOWEEN ALLA! Haha.


Cozmoz, glad fredagkväll!

HEJ!
Toppen humör faktiskt, tack vare Elina och A-m! Kom hem till Falun igår, och åkte direkt på 6 timmars träning med älskade gymnastik kompisar. Ni gör mig glad! Sedan åkte jag hem och packade och åkte till Vika! Och här är jag fortfarande, sov här. John blund kom till oss runt 2 tiden och då slocknade vi direkt! Hihi. Idag har vi vart ute på små äventyr, haha... Plan B hos gubbjäveln. Och lysrör i kyrkan! Haha, vi hade superkul! Och nu har vi ätit tacos, sminkat oss, fixat håret och valt ut kläder i ca 2 timmar. Och om en halvtimme går våran buss till stan, där vi åkter vidare mot Borlänge. Jo, Cozmoz blir det hela kvällen. Kul! Det var längesen.. Och jag behöver det, haha. Inget mer för mig nu.. Ska väl fixa oss lite extra, sen går vi till kyrkan och hoppar på bussen.


Fina Anna-maria!

Anna-Maria och Elina ni är bäst!

 

Nu, Norrflärke hos kusinerna

Hejsan!
Sitter nu med Jennie, bror och kusin i källaren. Vi ska nog spela kort snart. Det är ingen snö här just nu, men det har varit. Och i Sollefteå såg jag min första snö iår, haha... Ikväll ska jag, Jennie, bror jag kusin (Edvin) kolla på hockey, Timrå - Modo. Inte min grej men det blir en kul händelse. Har ju bara vart på en hockeymatch förut och det var i USA. Efter en lång stund lyckades jag ta tillbaka min mobil från kusin (Alfred) 10 månader. Haha, han är så söt. Och mamma skällde ut mig för att jag hade tagit slut på batteriet på kameran.. Men egentligen var det Jocke och Hampus. Men det gör inget för det betyder att det kommer mycket bilder på bloggen sen när jag kommer hem! Blir förhoppningsvis på torsdag och hinner med gymnastiklägret på kvällen.




På bilden: Min mamma, min moster och min kusin. Humoristiska systrar.


Julia är i Sollefteå!

Hej!
Haha... Tack Robin för gästbloggandet, väldigt fint. Nu sitter jag hos Jennie och Josefine och vi har nyss spelat lite kort mot småbrorsorna. Snart ska vi åka hem till morfar och äta middag. Imorgon blir det stan och sedan träning med Jennie på kvällen! Sedan sover jag där (här?). Bloggar nog lite mer senare i veckan. Jag åker iallafall hem till Falun på torsdag, kanske, eller fredag. Jag vill åka på torsdag. För det första så saknar jag Falun redan, och för det tredje så är det träningsläger på torsdag.. Som jag gärna vill hinna till. (Som ni märker har jag inte med för det andra, det har jag aldrig!..)
HEJDÅ ha det bra! ;-)

Robin skriver

hej alla hur är det nu så ska jag ha lite kul här :D
visst är julia underbar och den sötaste?(A)
haha bara för att jag är säämmmst på att skriva så skriver inte jag något mer hejdå alla
julia kom hemm nu!♥

d är jag på bilden:O


Foto tema: Tärning

  

  






 
You can be on top...                        But sometimes even life goes down
 




Foto: Julia Linnéa Johansson
Och nu vill jag bara säga hejdå och godnatt, för imorgon åker jag och familjen till Sollefteå. Vi blir mer än halva lovet, så jag kan inte garantera något mycket bloggande... Men vi får se.


Shopping

Hej!
En fredagkväll och jag är hemma, det är ovanligt. På stan blev det shopping! Nu har jag redigerat lite bilder, sitter och kollar på idol också. Vilken tycker ni är bäst?
Här har ni bilder på kläderna jag köpte idag!

  
Jeans leggings 279:- vero moda                 Jeans 349:- vero moda




Tröja 159:- vero moda

Jag är nöjd!

Äntligen fredag

Hejsaaan!
Kom nyss hem från skolan. Så sjukt skön dag igentligen, trots mitt humör.. Men det hjälpte verkligen. Och ett stort tack till alla som gör min dag. Nu ska jag snart till stan med familj (?) och shoppa lite, får se om det blir ett par jeans, men gymnastikskor blir det i alla fall. Inga planer till kvällen, får se hur det blir



When the sun don't shine, I shine on my own


Drag bilder



Haha jag



Jacob Gustin



Fnatte och Knatte , Team 8H



Jonteeee



Omklädningsrummet. Robin, Chrille, Filip (Filippa?), Joel, A-m och Jag



Erik. Våran lagledare, och lagets vinnarskalle!



Jacåbo!

Det var inte så många, men jag hann inte redigera alla.. För nu måste jag sova.
Puss godnatt. Och grattis MARIKA på namnsdagen!
Och tack lovisa för bilderna!





Ursekta mitt humör

Hejsaaan
Måste bara säga, fett depp. Skippade träningen p.g.a ont i halsen, blev tjock istället med H'K. Och så är jag depp som fan.. Jag orkar inte blogga, eller iallafall inte skriva. Känns jobbigt nu, ungefär lika jobbigt som spanskan imorgon. Suck.. Men jag gör ett inlägg snart med dragbilder!
Puss


Skola...

Hejhej
Sitter i skolan och skriver om Mars. Jag, Marika och A-m gör en tidning som vi ska redovisa på tektikmuseumet i Borlänge sen i december.. Men jag lär nog skriva vidare nu. Bloggar mer senare, om jag har tid. Ikväll blir det träning.
Ha det bra.

Onsdag

Hej!
Kom nyss hem från skolan, jag vet, sent! Men vi var på uttagning för Drag, och ja.. Det gick väl rätt dåligt, men vi hade askul! Eller iallafall jag. Men jag hatar alla som tar detdär seriöst, det är ju bara på skoj! Nu ska familjen här hemma snart äta pannkakor. Och sedan blir jag hämtad för ännu en gudstjänst. Suck, orkar verkligen inte men, det här gör jag för dig F'G! Haha. Men sen blir det väl att chilla hemma, skönt.. Kanske ser någon film med tjejerna? Skulle vara kul! Nej nu ska jag gå in lite på facebook.
Ha det bra! Bilder från uttagningen kommer sen! Och det tackar vi Lovisa och hennes kamera för!


En helt vanlig tråkig tisdag

Tjena!
Jag lovade nyss mig själv att jag bara skulle sitta vid datorn till klockan 8, för sen måste jag plugga inför spanskaprovet imorgon.. BLÄ! Men, nu är klockan över 8. Bordebordeborde plugga! Även fast jag kan det mesta, vill jag inte få dåligt betyg. Skolan idag var väl sådär.. Blev bättre efteråt. Och dansen gick super, fick reda på vad vi ska ha för kläder och så.. Helt åkej. Imorgon är det uttagning inför Drag! Och våran klass är ju såå bra på innebandy, speciellt vi tjejer! (Ironi) Nej, men vi är pepp! Vi ska ha pannband där det står typ kända seriefigurer, jag är Fnatte. Marika tyckte att det passade mig.. Hehe. Jag känner mig lite kall.. Usch jag hatar vädret ute nu!! Aja, ska ta en kopp varm choklad och gå igenom spanskan.
Ha en bra kväll och sov gott!
Dagens namnsdag: Sibylla
Grattis! HAHAHHAHAHAHHAHA


Kortkort.

Tjoooo
Sitter hos H'K nu, skulle igentligen plugga inför spanska provet å onsdag, men vi skulle vänta på Felli men hon kommer ju aldrig! blir nog inget, för jag ska hem snart och äta sen dra vidare på träning. Idag gjorde vi pizza på hemkunskapen, min och Alex blev jätte god! Det här blir ett kort inlägg.. Sorry. Men jag ska leta reda på en liten småkul bild på datorn.



Ojojoj, snygg jag är ......

Dagens namnsdag: Tor och Tore
Grattis!
HEHE..


Onödigt inlägg eller what ?

Tjoobreee
Sitter här och tuggar tuggummi så mina käkar har kramp. Och efter bara 3 timmars sömn så är jag väääldigt trött! Blir filmkväll idag! Myssssssss! Och nej, jag är inte alls övertrött, inte alls lite flumm och orkar absolut vara seriöööz. Suck, sorry.
Tjahrååhhh


Awsome!

HEJ!
Nu har jah kommit hem efter en både lång och kort helg. Kort varden för att vi har haft så sjukt roligt! Och lång, det vet jag inte. Känns bara så. På fredagen träffades konfirmationgruppen på mariagården. Sedan sov Frida & Julia här hemma hos mig. Och på lördagen var vi i Grycksbo klockan 9 på morgonen. Sen gjorde vi lite lekar och aktoviteter så vi lärde känna varandra. Och klockan 11 blev jag hämtad av Therese, så¨åkte vi till Bjurs och tävlade! Det gick askalas, men jag har tyvärr inga bilder från det.. Sen åkte jag hem och packade+duschade, sen åkte jag tillbaka till Grycksbo. Så åt vi mat, gick till nån affär och köpte energidryck och godis och såg på film, Patrik 1,5. Inte direkt en bra film.. Hehe. Jag kan ju säga att jag har sovit 3 timmar inatt. Det var så trångt där i kyrkan! Somnade typ runt 3-4 vaknade runt 7.. HIHI. Men sjukt kul har det vart! Och jag har lärt känna så många nya människor! Det är kul. Och idag var det Gudstjänst.. Bara 10 kvar att gå på nudå. Nej, nu orkar jag inte skriva mer, här har ni några bilder.


Jag åkte ifrån röran hemma på gården, till Grycksbo.


Sovplatsen i kyrkan, madrasser&sovsäckar + en Carro, en Frida och en Siri!


Julia, Adam och Daniel


Hrm, Kalle.... Haha


Carro, Hannah och Frida. (Mysko med bilden)


Hanna, Malin och Kalle


F'G och Jag. HAHA


Anton och Robert, skickliga på pianot..... hrm


Arvid, Anton, Joel med flera


Adam, Arvid och Kalle. Mys?
Och bilden får avsluta detta inlägg.

Gårdagens namnsdag: Antonia Toini
Dagens namnsdag: Lukas
Grattis till er!



HINNER INTE

Hej!
att jag inte hinner blogga någonting alls, för jag blir hämtad.. NU!
Ska på konf träff. Och sen ska jag till Grycksbo med konfirmationen också i helgen, och tävla också! Och ikväll sover Julis & F'G här! Myyyyys.
Jag bloggar efter helgen och då kommer massa bilder!

Dagens namnsdag: Finn
Grattis!




Här har ni en seriös bild på mig. Hrrrmm.

Önska oss lycka till på tävlingen!!!!!!!!



TJO

Hej alla!
Känner mig rätt glad. Skola idag, helt åkejj. Och igår så bloggade jag ju inget, men jag sov iallafall hos Marika så alla vet. Mys, såg One Tree Hill. Och innan kvällen så var vi på stan och fikade, så mysigt! Nu har jag nyss kommit hem från skolan, känns skönt. Ska äta pannkakor med blåbär&grädde snart (Ni märker ju att jag älskar blåbär! Du är vad du äter.. HEHE)  innan skrivarkursen. Jo, jag och F'G ska på skrivar grej, ska bli rätt intressant. Rekomenderades för bloggare (haha?). Men jag tycker ju om att blogga och skriva så varför inte? Och efter det blir det att åka direkt upp till lugnet, för att träna. Kommer väl någon halvtimme sent mendet gör nog inget.. Måste ge allt nu, sista träningen innan tävlingen i helgen! SKOJ! Ikväll efter träningen blir det nog att träffa Johan.

Jag har verkligen lust att lägga upp lite bilder, men Papi tog kameran denna vecka.. Suck.
Men när jag har tid och så. Vad tycker ni att jag ska fota? Ge förslag!


Gårdagens namnsdag: Stellan
Dagens namnsdag: Hedvig och Hillevi
Grattis till er!



En gammal sommarbild


Ihhh

Äntligen på bättre humör!
Älskar dig sjukt mycket Johan Hellström!
Godnatt


HAHAHHA, typ sveriges grymmaste tant!



ÄLSKA GAMLISAR

TISDAG!

Tjena!
Kom nyss innan för dörren, in i värmen bort från kylan. Det har verkligen blivit vinterkyla nu.. Typ ny istid?
Idag gick vi i skolan som vanligt, fram till lunch. Då tog jag, A-m och Marika bussen in till stan och åt där. Sedan promenerade vi till magasinet. Det var bra, men jag skäms verkligen över våran skola! Dom kan verkligen inte visa respekt. Åkej, nog om det. När det var slut runt halv tre tog vi bussen hem igen. Jag och Marika kollade på 3 avsnitt av One Tree Hill. Det är så grymt bra. Älskar't! Och nu ska jag passa syrran någon halvtimme, sedan blir det dans! Ska bli kul, får se om man kommer ihåg dansen.. Hehe, jag och mitt minne. Jag vet, ett tråkigt inlägg med text? Men ni kan ju alltid ta en till på kategorien foto. Tihi.
Dagens namnsdag: Berit och Birgit
Grattis till er!
Haha!


Ojoj, läs!

HEJ!
Nyss träning, gick väl inte sådär superbra men kul som alltid! Jag har så hiiimla ont i benet sen förra tävlingen.. Och nu i helgen är det tävling igen i Bjurs. Och samtidigt konfirmation läger i Grycksbo, hela helgen. Men jag vet inte hur jag ska hinna med allt, får hoppas att det går bra.. Och det är en grej på fredag, man får lära sig om hur man fotar och gör bilderna jätte bra! Det vill jag så jätte gärna gå på! Det är mellan 2 och 4, men jag slutar 10 över 2 och konf träffen är klockan 4. TAJT! Menmen, får se. Och imorgon är det en grej med skolan på magasinet, så vi missar en till bildlektion och fysik (YES!), som vi typ gjort varje vecka! Hehe. Och vill ni veta nå grymt eller??!! Igår hittade jag en ring i mammas smyckeskrin som hon flyttat ner till mitt badrum, och ringen är av guld och ahr formats som ett hjärta och med ett litet hänge så man kan ha den på en guldkedja. Och i ringen står det Bror 1/10 - 38. ÅR 38!!!! Alltså, ringen är så sjukt gammal. Och det är min gammelfarmors ring. Förlovningsring? Kanske det.. Hihi. Nu ska jag duscha sen sova. Här får ni, dagens låt! =)



Dagens namnsdag: Manfred och Valfrid
Grattis till er då!
Haha..


To all the boys in the world

# Går hon iväg från dej, smyg upp bakom henne och krama henne. Håll henne hårt och viska i hennes öra hur mycket hon betyder för dej.

 # Om hon kolalr på dina läppar - Kyss henne

# När hon börjar svära åt dej - Kyss henne och säg hur mycket hon betyder för dej.

# När hon gråter - Håll om henne och säg ingenting. Bara visa att du är där för henne.

# När hon lutar sitt huvud mot din axel - vänd upp hennes ansikte mot ditt och kyss henne.

# När hon säger att hon gillar dej så gillar hon dej mer än vad du anar.

# När hon tar tag i din hand, ta tag i hennes och lek med henne fingrar.

# När hon berättar en hemlighet - håll den hemlig!

# När hon tittar in i dina ögon - titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.

# När hon saknar dej så är hon sårad på insidan.

# Ljug inte för henne - hon får reda på allt

Retard humor, comical!

Efter att ha kollat på Parlamentet så blev jag lite sugen på att se Björn.
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH!
Njut av Björn Gustafssons otroligt bästa humorn!





Nu ska jag plugga lite.
Godnatt!


HEJHEJHEJ??

Tjenare! Tjo! Hejsan. Hej! Hej?
Nyss kommit hem från Frida. Det blev att jag, Emma och Frida checkade film. Mysigt! Män som hatar kvinnor blev det.. Nu har jag sett den 2 ggr. Den är riktigt bra men den är så hemsk.. Och jag har fått ett tips att skriva om fotbolls matchen igår, men jag såg ju inte den? Men jag skulle iallafall skriva att Sverige sög. Så nu blir det väl att flytta... Närå, men skäms man över sitt land? Inte jag, fotboll är bara en meningslös sport, tycker jag. Haha.



En gammal bild, men fin är den. Blev nöjd.


Come on be happy!

Tjenix!
Nu sitter jag här, nyfixad. Fortfarande på lite dåligt humör.. Lite slapp stil idag. Mörkblåa jeans, ett rosa linne och en sjal. Lockigt hår, skönt att inte platta det! Och det sliter ju så mycket.. Idag blir det att träffa tjejerna, Frida, F'G och Emma. Vi ska se Twilight! Så längesen! Och ikväll blir det nog att träffa Johan.. Ååh nej.. Nu kom en hemsk tanke upp i mitt huvud, hemkunskapsprov imorgon. Får se hur det går, kan typ ingenting. Måste väl gå igenom det idag också. Gårdagskvällen var riktigt mysig med Julia. Vi hyrde The Hunting. En Rysare, jag rekomenderar! Den var bra

Här är en bild från igår. Haha!



KEXCHOLKAD GÖR MAGEN GLAD



Style

Dagens namnsdag: Erling och Jarl
Grattis till er!

Hehe.


Foto: Jag



Nu hyar Jullis kommit, nu ska vi ut och gå till VOLVO, kanske blir förbi OK och hyra film också..
Ha en skön kväll!

Eyes on fire

Haha, tredje inlägget idag.. Menmen. Här kommer en bra låt, som också är med i älskade twilight filmen! Ååh jag vill se den. Och den 20 november kommer tvåan ut på bio! Wiiie!




ny design!

Åhhh... Jag blev nyss klar med bloggdesignen, och jag har suttit vid datorn hela dagen! Asså flera timmar! Ojojoj.. Men jag är nöjd, för jag var lite trött på den gamla. Hoppas jag inte tröttnar på denhär, för det tog verkligen lång tid att göra.. Suck.
Ikväll blir det Julia. Hon sover hos mig. Hoppas Emma & Lisa kan va med oss och se på film! Hihih. 
Jag älskar så många, vännerna.. Ni gör min dag


Suck..

Hola!
Sitter nu vid datorn, efter att ha fixat med internet i en evighet. Men nu funkar det. Jag är inte på så bra humör idag faktiskt. Känns som om jag har all världens otur... Och jag orkar inte blogga just nu.. Dagens namnsdag: Harry och Harriet
Grattis till er!
Är trött på designen.. Hehe. // J.L.J


Godnatt för wilma

Blev nyss ägd av en femåring på memory. Nu blir det godnatt för skitungen!
// J.L.J


allt möjligt kul

HEJ (igen)
Skolan var helt åkej idag, fast vi hade ju prov... Men det gick skitbra! Jag kunde allt, eller iallafall det jag hade pluggat på. Tror på VG eller G+ kanske.. Man får väl hoppas. Efter skolan gick jag och H'K hem och bakade muffinsar, igen. HEHE, vi är bäst på det! Sen gick jag hem. Och nu har jag chillat hemma hela dagen. Ikväll blir det barnvakt åt lillsyrran, får se hur det går. Men iallafall, jag älskar fredagsmys.

Jag har funderat lite.. Det finns ju alltid någon, som har namnsdag varje dag. Så varför inte fira?!
Dagens namnsdag: Inger & Ingrid. Grattis till er!

  

Jag och H'K har ju så välstädade skåp, eller vad säger ni?




Dagens outfit


Jeans
Vit långärmad tröja
Svart sjal

Smått & Gott // J.L.J



Stressigt..

Tjo!
Ja.. Nu skriver jag från igår, hade inte tid igår för det var fullt upp kan man säga.. Efter skolan fick jag och marika stressa hem för att vi skulle hinna baka muffins (HEHE). Det gick superbra, för det var dom godaste och snyggaste muffinsarna jag bakat. Sedan tog vi bussen till stan, jag köpte en sjal/halsduk och ett par lovikavantar. Hihi. Och direkt när vi kom hem, så skulle vi äta. Och direkt när vi hade ätit åkte vi till Britsarvskolan. Det var ju alla yrkens dag där. Men det var verkligen tråkigt. Jag ville kolla på något som handlade om något med att bli fotograf, men det fanns typ inte.. Bara massa design. Visst det kan också vara kul att jobba med, men själva föreläsningarna eller vad det nu heter, var så sjukt tråkigt! Och direkt när jag kom hem skulle jag träffa Johan. Men såklart hade vi prov nästa dag, så jag var tvungen att plugga. Men mami hjälpte mig så det gick bra. Sen hann jag vara hos Johan ett liitet tag iaf.. Stressdag.
Men jag vet att det är tråkigt att läsa massa text på bloggen, eller det är väl det en blogg går ut på? Men bilder är roligare, tycker jag, så här kommer några!







Fina muffinsar va?

Julia - PRISA GUD!
Marika - miniMUFFINSAR!!!!!!

// J.L.J

RÖSTA!

Förresten..
Nu när ni ändå är inne på min blogg, kan ni ju rösta på en tävling som jag är med i!
Rösta på min blogg! =) klicka här
Tack på förhand // J.L.J

Hejåhå

Hej!

Sitter här i köket med laptopen bredvid syrran, hon ska pyssla. Jag tycker att hon ska gå och lägga sig så det blir tyst på ungen, men nej. Snart kommer mamma hem och tar hand om henne. Skönt. Idag var skolan rätt rolig. Sedan vart det hem och chilla med H'K. Såg klart på One Three Hill avsnittet som vi stoppade mitt i förut. Sedan åkte vi till Lager157. Men såklart blir man besviken när man åker därifrån som vanligt. Hittar ju aldrig något där längre, allt är dåligt där nu.. Såå mycket bättre förut! Vill köpa en halsduk, eller en sjal eller något.. Åker nog in till stan imorgon innan Alla yrkes dag på brits. Blir nog ingen träning eftersom jag har ont i foten och jag får sendrag i hela benet bara jag lyfter det.. Så måste jag plugga till fysiken och hemkunskapen ... USCH! Varför alla dessa läxor? Visst, för att lära sig. Men det bara förstör ens fritid! Lära sig ska man göra i skolan. Suck...



Lite lustigt.. Det står en tvättmaskin på våran gård.

Nej nu drar jag till Johan snart, ha det bra! // J.L.J

Inga bilder idag.. Sorry

Hey
Nyss kommit hem från dansen, gick åkej trots min fot. Jag har egentligen rätt bråttom till Johan men jag orkar inte stressa och jag kände att jag måste blogga lite. Idag var det helt åkej i skolan. Inte direkt kul, och inte tråkigt.. men det märks att H'K har kommit tillbaka! YES. Saknat henne i skolan. Och imorgon är det onsdag... Suck. Känns inte bra på något sätt, förutom att jag och H'K ska till lager157 efter skolan! Ihhh! Men nej, nu ska jag hitta en twlight låt.. HEHE.

Igår - Hemkunskapsläxa
Idag - Matte läxa
Torsdag - SO redovisning
Fredag - NO prov, ENG redovisning, Spanska läxa
Måndag - Hemkunskaps prov
Vecka 43 - Spanska prov


Jasså, NU kommer alla läxor............

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya // J.L.J


HM

Tjena!
Ojojoj, känner mig verkligen inte på blogghumör, inte på humör alls faktiskt.. Gick väl sådär på träningen idag, foten dampade... Men nu har jag inte ens tid att blogga, har nästan aldrig det! Men jag tycker att ni ska ta er tid och lyssna på en låt... Det fungerar inte att ladda upp den just nu, kommer väl sen någongång. Men ni som har Spotify eller gå in på youtube, och lyssna på Where is the love - Black Eyed Peas. Verkligen sjukt bra.

Marika: Ska vi ta en juice?
Julia: Ett juice menar du väl?
Marika. Nej? Man kan ju inte säga ett juice.
Julia: Nehe, men man säger ju inte en juice.
Marika: Nej men vad ska man säga då? Typ ska vi ta juice eller vadå??

// J.L.J

Tävling, hedemora!

Tjenix
Tävlingsdag idag då. Var där halv två. Men tävlingen började 20 över 4. Finns inte mycket att säga mer än att gymnos äger alla, oavsätt plasering. Och det var riktigt bra gjort av oss, och att vårat lag kvalade in sig av dom 10 bästa av 21 lag. Alltså, så kom vi 6-10 plats. MEN, jag landade snetten fot, trampetten, så nu har jag bandage... Istället för att skriva massa, så ska ni få en bildbomb!
ÄLSKA MILKSHAKE! // J.L.J






















GYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYMNOS


Önska gymnos lycka till!

Helloooo!
Är hos Julia nu och blir hämtad om 5 minuter, då ska jag hem och byta om för tääävling! Äter en snabb lunch sen hämtar Emma mig, sen åker vi till Hedemora! FAN VAD KUL TJEJER, PEEEEEEEEEEPPP!

Ett lycka till kanske ?  
JAG ÄR TAGGAD// J.L.J

näs

Hejsaaaaan
Sitter på näs bredvid Isak, massa kul folk här och vi ska äta kebab snart :-)
Ikväll blir det att sova hos Julia, kommer sakna Johan sjukt mycket ♥
PUSS // J.L.J

RUBIx KUB




JULIA

TJOOOO
Nyss ätit kladdkaka med Julia, gööött. Snart ska jag träffa Johan en snabbis, innan vi åker till Hosjö och äter kebab på näs och är där resten av kvällen. Sjukt kul! Ska inte blogga mer, men här får en bil(d). HEHEHE. Och imorgon tävling! Tagga!



SNYGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, hrm
Puessss // J.L.J

Läs gärna ;-) ♥

Tjobre
Skolan var faktiskt rolig, kul att se att klassen kan dansa så otroligt bra!!!!!! Efter skolan skulle jag och Jullis baka kladdkaka, HEHE gick ju sådär. Fick panik för jag hade 20 minuter på mig att fixa en skiva till tävlingen med musik på, och jag visste inte hur man gjorde... Men, det gick. Synd bara att skivan inte fungerade.... Men kladdkakan är förhoppningsvis god, blir att äta den imorgon med Julia. Och dagen spenderas med Julia imorgon, så sjukt längesen! Blir nog att vara på näs på kvällen, kanske äta kebab där &så. Sedan sover jag i hosjö. Såå längesen..! Saknar dig Julia ♥ Och Johan ska jag också träffa, iaf på dagen. Sedan åker han till Örebro tidigt på lördag, och jag till Hedemora med laget! PEPP?! JAAAAAAAA! Kommer nog att gå bra, eller hur? Mm.. Nej nu ska jag duscha, efter en väldigtväldigt bra träning. Gick superbra, och helskruven sitter!! Wiiie. Skönt nu att bli ren och få håret rent, lockigt eller platt imorgon? Nej jag venne. Får se sen.
GODNATT ♥ // J.L.J