Hej söndag

Hey! Känner mig seg i kroppen efter igår. Och självklart har jag lyckats gjort någonting i sömnen så min handled gör hur ont som hälst.. Det var ju inte så att jag behövde mer smärta i handlederna än vad jag redan hade..
Men, snart ska jag träffa Gideon.










Silver till oss

Sorry! Dålig update! Det var varit lite mycket nu de senaste dagarna.. Och istället för att tråka ut er med massa boring text så får ni lite bilder från dagens gymnastik tävling i Avesta! Såklart tog vi oss till 2:a plats, super bra kört tjejer!!


Till våran Kajsa ♥ Vår bästa tränare som ska sluta efter sommaren...


















Español/Svenska

¡Hola lectores del blog!
No he blogueado en dos días .. ¡Lo siento mucho! Todo el día de ayer estuve con Gidde. Y por la tarde con Frida. ¡Muy divertido! Y Wilma ha aprendido a poner a los niños en el propio canal.. ¡No es bueno! Nunca debemos mirar lo que queremos ahora .. Esta noche, las muchachas aquí. ¡Super divertido!

Hej bloggläsare!
Jag har inte bloggat på två dagar.. Förlåt för det! Hela dagen igår var jag med Gidde. Och på kvällen med Frida. Mycket kul! Och Wilma har lärt sig hur man sätter på barnkanalen själv.. Det är inte bra! Vi får aldrig se på det vi vill.. Ikväll kommer tjejerna hit. Superkul!


Te quiero
Jag älskar dig









Foton från Studion i Stockholm

NU har vi kommit hem från Stockholm, fotningen gick bra + massa shopping! Funderar på att lägga upp lite bilder på det jag köpt sen, men icke ikväll och det blir inga svar på kommentarer heller, det får blir imorgon...

Detta var några av de 120 bilderna. (Kanske kommer använda någon/några på en ny header)










Min fina mamma ♥:






Jag älskar dig!









Foto imorgon

BRUNETT! Japp, från blond till brunett. Jag blev nöjd, lite ovant men riktigt nöjd. Passar perfekt just nu, nyklippt och färgat hår. För imorgon, ska jag åka med mamma, Line och Hege till Stockholm och bli fotade. Tre outfits ska vi ha med oss, så blir vi stylade med hår och smink där.. Awesome! Så därför blir det ingen bloggning förren på lördag kväll, så ni får stå ut :-) Och ha en underbar fredag, lots of love!


Blond..








Ny mobiiiil

Dagen ägnades åt min Julia, har saknat henne! Vi skulle simma men fick inte komma in.. Så vi gymmade, gick bra. :-)
Nu ska jag bara svara på alla bloggkommentarer och sedan plugga kemi.. Suck det går aldrig. FÖRRESTEN, jag fick min rosa mobil idag! Ih.


Det har kommit önskemål om att jag ska visa hur jag gör en fläta i håret. Here you have it! (Det var Marika som lärde mig =)










Short

SNABBT inlägg och inga svar på kommentarer, ni får alltså vänta tills imorgon. Jag ska se klart på CSI sedan ska jag plugga matte.


Blir så sugen på att byta.. Men jag ska låta det läka HELT. Sedan kan jag byta.. Hihi.








Hej söndag.

Danuppvisning klar! Det gick bra, faktiskt. Och det var kul, det är det viktigaste. Känns bara som man ville att fler skulle vara där och kolla på.. Menmen family räckte.
Pratade nyss med Alva i tel.. saknar henne.


Favorit i repris.









Ska jag färga mitt hår?

Tror ni det skulle bli snyggt? Har fått en sådan utväxt, och klipptid på torsdag. Ska jag..?










Vad tycker ni?

Godmorgon höll jag på att säga.. Känns som morgon, blev sent igår. Som jag tror det blev för dom flesta? Men kvällen var iallafall jättemysig och man träffade väldigt mycket roligt folk. Falun kan vara bra ibland också ;-) 
Nu jag har städat rummet, väldigt noga! Känns bra för det behövdes.

Vad tycker ni om dom här jeansen ?
Dom är väldigt gamla, men sköna. Kan inte riktigt bestämma mig för om dom är snygga. För dom sitter inte supertight och inte heller löst.. Mittemellan typ.