I need to be..

I need to be bold
Need to jump in the cold water


Finally see you are naturally
I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do


Tankar och planer

Hej och hå, dagarna går. Rolig dag på konfirmationslägret idag, och lägret börjar ju komma mot sitt slut.. Det kommer kännas väldigt konstigt när vi nu har träffats i tre veckor i rad och sen bara.. Inte mer? Hm.. Ikväll ska jag bara vara hemma och chilla och sen sätta ihop vårat bildspel. Windows movie maker (Y)










Snart: Dop

Sitter hemma hos Julle och snart ska vi till kyrkan (igen) för hon ska döpa sig! Idag förberedde vi oss inför redovisningen till konfirmationen. Jag och Julle ska sätta ihop det till ett bildspel ikväll. Det blir nog bra..
VARM DAG, men jag tror det blir dåligt väder imorgon.. Ush.


Jag saknar dig älskling.. Hoppas du har det bra! Kom hem..♥








Fototävling hos Maja!

Nu såg jag i Maja Stenbergs blogg att hon har en fototävling! Tänkte vara med, här är mitt bidrag:










Roxnäs nyss

Dagen har tillbringats i kyrkan..
Har varit hemma en liten stund nu och umgåtts med kusinerna som kom idag. Innan var jag på Roxnäs med Arvid, Carro, Julle, Anders, Linnéa, Malin och Blondie. Men typ hälften av oss badade, inklusive mig! Älskar att bada. Skön sommarkväll, hoppas vädret håller i sig i helgen när vi ska konfirmeras!
Pratade nyss en stund med Marika i telefon.. Du är så himla saknad! KOM HEM för 17!


Saknade älskade fina Marika ♥







New design

Helt ny design. Inte bättre, men jag var trött på den andra helt enkelt. Får väl slipa lite på den eftersom..







Ett glatt humör..

Yay! Idag har jag blivit lite brun. Sitter nu och lyssnar på Kent, och ska snart äta. Sedan kommer Frida & Julia och sover här.. Och imorgon ska vi till kyrkan, och där ska vi spendera resten av veckan också. Det finns massa saker jag längtar efter...

♥Konfirmation
♥Fjällvandring
♥Min födelsedag
♥Tailand
♥Portugal (?)
♥Skaffa hund


Rand!







Lifetrip

 



► Play the moment.

▌▌ Pause the memories.

■ Stop the pain.

◄◄ Rewind the happiness.



Sol, bad, sol, bad, sol, bad... SOL!

CHILL!
Klippt gräsmattan och städat rummet. Duktigt! Nu är det bara att chilla.. Ska nog åka och bada om ett tag, för vädret är kanon!


Hahaha, love to be serious, love the webbcam.
Nu ska jag ta min bok och sätta mig i solen. Dags att bli lite brun kanske?


Tack för att Du är med mig.








Dagens fråga


Svar: Jadu, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara.. Jag målade först mina naglar vita. Sedan klippte jag tejpremsor och satte på mina naglar (där jag ville ha det vita kvar) och ytan som var över, målade jag med svart. =) Pilligt men snyggt! Hoppas du är nöjd med svaret =)







Halva helgen

Sitter och lyssnar på Kent..

Midsommaren är i stor sett över. Det är mysigt med midsommar, men det negativa tar nästan över. Äcklig mat, massa myggor, töntig dans runt midsommarstången.. Hm. Vet egentligen inte varför vi firar det?
Ikväll ska jag och mamma titta på film medans killarna här hemma ska nörda fotboll.

Hoppas alla har haft en bra midsommarhelg!
Kramis.








Du

Du får mig att inse att jag är värdefull.
Du får mig att inse att jag behöver andas.
Det är Du, som tar emot mig när jag faller.

Midsommar

Ny duschad och fixad. Åker om ca en kvart till Plintsberg och firar midsommar där. Kommer hem på natten någon gång. Vaknade imorse och tänkte positivt om allt. Det gör jag fortfarande och jag antar att det blir en positiv dag? Hope so.
Ni får ha en bra midsommar allihopa!


En bild jag tog på Alva förut..
Vackra unge :-)








Olika nagel- färger/former/mönster











Chill.

I'm back.
Dagarna går ivarandra
. Vad är det ens för dag idag? Vad var det för dag igår? När slutade vi skolan? En vecka sen? Två veckor sen? Varmt är det också, men det är så det ska vara!
Jag hoppas på lite färg på kroppen efter idag, har varit på roxnäs med Gideon. Sista gången jag träffade honom på en månad nu för han har åkt bort sen kommer jag att åka bort.. GAH KOM HEM.
Ikväll ska jag bara chilla, jag ska umgås med min familj.. Länge sedan.
Saknar många människor.
Och det kommer bli lite ändring i bloggen, jag kommer inte svara på enkla kommentarer, t.ex. hej fin blogg! eller hej hur mår du? och sånt. Men ställ gärna frågor så blir det dagens fråga/frågor.
Ta hand om er! KRAM.





Tärningsnaglar.. (eh?)











Borta en vecka.

TJENA!
Nu är väskan packad och jag och Julia åker snart till Sundborn till konfirmationslägret. Hoppas på att det ska bli roligt, och bra väder..
Kommer sakna Gideon!
Och FÖRLÅT för att jag ännu inte svarat på bloggkommentarerna, det gör jag när jag kommer hem.. Bloggen känns knappast viktigast just nu.
Kram


Julia och Julia. ♥
(Väldigt gammal bild)








You save me

Godmorgon! Är väldigt trött, och varför är jag uppe NU en tisdagsmorgon på ett sommarlov? Jo för om en halvtimme ska jag vara i Kopparberg kyrka med konfan.. Resten av dagens planer är inte planerade, men vi får se vad det blir.. Känner mig som ett kassaskåp.


Min Gideon. ♥
Snart har vi varit tillsammans i tre månader och jag älskar dig så sjukt mycket! Du gör mig så glad, så glad som jag är nu har jag aldrig varit förut. Du är så speciell för mig, jag hoppas att du vet om det.
Jag vet vart jag är när jag är hos dig.








I'm alive... AGAIN

JA jag lever. "Varför har du slutat blogga?" "Uppdatera bloggen då!"
NU uppdaterar jag och startar bloggen igen. Under denna månad utan bloggning har jag hunnit med MASSOR, från att jag har tagit årets första dopp, gått ut åttan, haft tid för vänner och min pojkvän, tränat och vart på avslutningar, till att hålla i en kyckling för första gången i mitt liv, och mycketmycketmycket mera. Jag har till och med börjat på mitt konfirmationsläger som nu ska hålla på i 3 veckor. Så, det kanske inte blir mycket bloggande nu de närmaste veckorna men jag ska göra mitt bästa! Och idag hinner jag tyvärr inte svara på kommentarerna.. Förlåt, jag gör det imorgon! Fint väder nu.. Kanske man ska gå ut? 


Wow. Kyckling! Och fråga mig inte varför jag är gul på kinderna (maskros)









Frida äR bästaste

HEJ ALLA COOLINGAR SOM LÄSER JULLÄS BLOGG, TÄNKTE NU GE MIN EGEN BLOGG EN STOR FET LÄNK.

OM NI INTE KLICKAR PÅ LÄNKEN OVANFÖR SÅÅ KLICKA HÄR.

ELLER HÄR.

MEN KLICKA INTE HÄR!!!!!!!!